ionut_te Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 Leco, nu este nici cea mai mica problema ca nu cunosti schema integratului, dar nu inteleg de ce ai preferat sa categorisesti drept idioti o armata de oameni care au proiectat o multime de integrate cu aceeasi solutie de conectare a capsulei...Sunt de acord ca iti plac tranzistoarele, dar daca ai arunca un achi pe la PA-uri, OPA-uri, etc. ai vedea cat timp, bani si nervi poti economisi cu integrate, rezultatul fiind de multe ori asemanator...P.S.: Ia arunca un ochi pe asta: Link spre comentariu
mila Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 Eu sunt un perfect novice in integrate! De ce idiotii nu au izolat capsula?Considerente termice?mecanice?electrice?oricum dupa 30-40 ani puteau gasi o solutie.Singurul amp cu integrat facut de mine e unul cu LM1875 si stiu ca mi-am pus intrebarea!...in fine atunci am izolat tot radiatorul fata de carcasa nu capsula fata de radiator din considerente termice (radiator mic) Link spre comentariu
Vizitator Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 Ionut, ma refeream DOAR ca se putea proiecta altfel.Iti dau ca exemplu procesoarele Intel, desi inauntru sint o groaza de tranzistoare si semiconductoare din siliciu, transferul termic dintre capsula si jonctiune este FOARTE BUN, iar talpa procesorului, poate face contact sau nu cu masa fiind izolata!La vremea lui,un procesor Prescott ar fi disipat 130W, sau peste 150W in overclock...S-ar fi putut gasi si o solutie cu acest integrat, ca la C.I finale din casetofoanele auto de acum ceva ani... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum