Vizitator yAliny Postat August 25, 2010 Partajează Postat August 25, 2010 Am gasit pe net un programel care simuleaza circuite , nu stiu cat e de destept deoarece eu il folosesc doar pentru leduri si becuri . Are si scheme gata facute . Deschideti CIRCUIT.jar [JAR Executable File ] . Pentru a rula aveti nevoie de JAVA Link spre comentariu
Vizitator nicolescu Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 E super programul.Simplu de folosit.Pentru cine nu cunoaste Spice sau altceva e ideal.De mult caut un program de genul asta pentru un profesor.Daca mai cunosti softuri interesante spune-ne.Bravo Link spre comentariu
lucione_cip Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 E chiar bun programul, am testat cate scheme si pare ok, pacat ca nu are diac ca vroiam sa testez o mica schema.Voi ati gasit diac in "programelul" asta? (s-o numi altfel si nu stiu eu)Sau mai stie careva vreun program asemanator, care sa aiba tirstor si diac ? Link spre comentariu
nickrvl Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 E chiar bun programul, am testat cate scheme si pare ok, pacat ca nu are diac ca vroiam sa testez o mica schema.Voi ati gasit diac in "programelul" asta? (s-o numi altfel si nu stiu eu)Sau mai stie careva vreun program asemanator, care sa aiba tirstor si diac ?Proteus. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum