Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Circuit simulator

Vizitator yAliny

Postări Recomandate

Vizitator yAliny

Am gasit pe net un programel care simuleaza circuite , nu stiu cat e de destept deoarece eu il folosesc doar pentru leduri si becuri .

Are si scheme gata facute .

Deschideti CIRCUIT.jar [JAR Executable File ] .

Pentru a rula aveti nevoie de JAVA

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nickrvl

1

• lucione_cip

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator nicolescu

E super programul.Simplu de folosit.Pentru cine nu cunoaste Spice sau altceva e ideal.De mult caut un program de genul asta pentru un profesor.Daca mai cunosti softuri interesante spune-ne.Bravo

Link spre comentariu

E chiar bun programul, am testat cate scheme si pare ok, pacat ca nu are diac ca vroiam sa testez o mica schema.Voi ati gasit diac in "programelul" asta? :nas: (s-o numi altfel si nu stiu eu)Sau mai stie careva vreun program asemanator, care sa aiba tirstor si diac ?

Link spre comentariu

E chiar bun programul, am testat cate scheme si pare ok, pacat ca nu are diac ca vroiam sa testez o mica schema.Voi ati gasit diac in "programelul" asta? :nas: (s-o numi altfel si nu stiu eu)Sau mai stie careva vreun program asemanator, care sa aiba tirstor si diac ?

Proteus.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări