ionutz1985 Postat August 24, 2010 Partajează Postat August 24, 2010 am o placa de baza model MS 8167C REimi functioneaza toate coolerele procesor grafica ramu dar mi se incalzeste cablurile de la sursa si nici semnal pe monitor nu imi da helpme Link spre comentariu
ionutz1985 Postat August 24, 2010 Autor Partajează Postat August 24, 2010 am o placa de baza model MS 8167C REimi functioneaza toate coolerele procesor grafica ramu dar mi se incalzeste cablurile de la sursa si nici semnal pe monitor nu imi da helpme Link spre comentariu
OvidiuDorin Postat August 30, 2010 Partajează Postat August 30, 2010 sunt 20 de cabluri pe mufa atx , care dintre ele se incalzesc. De unde stii ca "procesor grafica ramu" functioneaza?? Link spre comentariu
Vizitator allyn Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 e posibil sa fie arsi niste tranzistori care converteaza tensiune de la 3,3 la 1,6 v pentru procesor,am zis cu aproximatie,sau e pozibil ca placa de baza sa fie in scurt. Link spre comentariu
csaba_sm Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 1 verifica sursa asa cu sarcina pui un cd rom hard mai veci la un conector Faci scurt pe firul verde si negru pe mufa (molex) ATX verifici ficeare tensiune http://www.google.ro/imgres?imgurl=http ... CDwQ9QEwBQ daca e ok si nu este mare diferenta problemele sunt la rezistente sunt de putere mica la iesire 2 firele care coboara din sursa nu sunt cumva prea subtiri ..sursa de care este ?? 3 placa de baza nu are jumperi pt sursa cpu // 4 ai verificat si cu o alta sursa daca face la fel ? 5 cpu esti sigur ca e ok ? 6 daca scoti memoria placa video placa de baza face ceva sunete ciudate ? (bip) da-ne de stire progresul..tau Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum