Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar boxele de la Home cinema la PC

Vizitator makia

Postări Recomandate

Vizitator makia

Va salut,

Am rugamintea de a ma ajuta cu urmatoarea informatie: cum pot conecta doar boxele de la Home cinema la PC (subliniez - nu mai am DVD Player-ul).

Mentionez ca am asta D:\Images\201008\201008A0\240820101081/jpg la calculator si din astea D:\Images\201008\201008A0\240820101083.jpg- una pentru fiecare din cele 6 boxe (atat, fara amplificator).

Ms

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• harman37arun

4

Zile populare

Top autori în acest subiect

Pentru a putea conecta boxele la PC ai nevoie neaparat de amplificatoare care pot fi :incorporabile in unitate adica pe un slot PCI sau amplificator extern 5.1.Orice incercare de a cupla boxele direct la calculator fara amplificator va avea ca rezultat distrugerea placii de sunet.

Link spre comentariu
Vizitator makia

Intre cat si cat variaza preturile pentru cele externe (vreau sa inteleg daca renteaza sau voi opta pentru un alt DVD player la care sa leg boxele) ?Din cate am gasit online sar de 600 ron

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări