Vizitator zebinaseby Postat August 24, 2010 Partajează Postat August 24, 2010 SalutAm formatat windosu...si am sters tot hardu..Aveam niste fisiere puse pe hidden in partitia D si le-am piedut do formatare....As dori sa stiu cum se pot recupera fisierele....si daca stie cineva sa faca acest lucru.. Link spre comentariu
harman37arun Postat August 24, 2010 Partajează Postat August 24, 2010 Incearca cu data recoveri sau cu acronis. Link spre comentariu
Jimmy Postat August 24, 2010 Partajează Postat August 24, 2010 Daca n-ai scris nimic peste fisierele alea, dupa formatare, File Scavenger ti le recupereaza fara probleme. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 incearca si power data recovery.. eu il folosesc si sunt f. multumit de el:)Spor si mare grija sa nu scrii nimic pe partitia respectiva. Link spre comentariu
OvidiuDorin Postat August 30, 2010 Partajează Postat August 30, 2010 incearca cu recuva este simplu de folosit si foarte eficient. Link spre comentariu
Stefan Postat August 30, 2010 Partajează Postat August 30, 2010 recuva nu e eficient, ba chiar e cel mai slab dintre cele folosite de mine.Recover My files e bun dar mult prea lent insa R-Studio este impresionant, am recuperat 3Gb de poze dupa un card formatat din cauza unui defect in tabele de partitie. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat August 30, 2010 Partajează Postat August 30, 2010 Mie imi place File Scavenger, sau GetDataBack NTFS. Link spre comentariu
danb1974 Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 Subscriu si eu la file scavenger (daca ai sters un fisier) sau get data back (daca ai formatat sau s-a corupt sistemul de fisiere)Doar ca nu-s gratis Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum