Vizitator zillion_1 Postat August 24, 2010 Partajează Postat August 24, 2010 salutari , am un scuter suzuki zillion si nu mai scanteieste ... ceva sfaturi mi-ar fi foarte utile pentru a verifica de unde vine problema ...merci mult Link spre comentariu
harman37arun Postat August 24, 2010 Partajează Postat August 24, 2010 verifica bobinele de inductie sau vezi daca se alimenteaza.....daca se alimenteaza se incalzesc ? Link spre comentariu
Vizitator zillion_1 Postat August 24, 2010 Partajează Postat August 24, 2010 de incalzit nu se incalzeste si nu stiu ce valori trebuie sa aibe la intrare ) Link spre comentariu
harman37arun Postat August 25, 2010 Partajează Postat August 25, 2010 Pe bobina de inductie trebuie sa ai impulsuri de 12 sau 6 v pe bobina primara.....daca ai impulsuri si nu iese nimic pe bobina secundara sigur bobina de inductie e defecta. Link spre comentariu
Vizitator zillion_1 Postat August 26, 2010 Partajează Postat August 26, 2010 cred ca e magnetoul... Link spre comentariu
Vizitator zillion_1 Postat August 28, 2010 Partajează Postat August 28, 2010 a inviat trotinetaaaa ... multumesc celor care au incercat sau au avut de gand sa ma ajute Link spre comentariu
harman37arun Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 daca a inviat fara sai faci nimic nu e bine......ai gasit ce a avut sau sa autoreparat ??? Link spre comentariu
Vizitator zillion_1 Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 nu a fost faza tipic romaneasca ( daca o problema nu se rezolva de la sine in 3 zile inseamna ca nu merita ) aveam 2 suruburi de la magnetou desfacute ... le-am inlocuit si acum scanteieste .... bine ca nu m-am apucat sa cumpar cdi sau releu... Link spre comentariu
harman37arun Postat Septembrie 10, 2010 Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Ca de obicei problemele cele mai simple se rezolva cel mai greu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum