susanu_pisu Postat August 24, 2010 Partajează Postat August 24, 2010 Stiu ca este folosita pentru curatare cu sunete de inalta frecventa...as dori sa stiu la ce mai este folositoare, in afara de telefonia mobila, si cum se foloseste....astept raspunsurile voastre! Link spre comentariu
Spitfire Postat August 24, 2010 Partajează Postat August 24, 2010 Cuva cu ultrasunete hâţână moleculele din care este constituit un corp(lichid sau solid).Poate servi la curatare(bijuterii, electronice), la obtinerea de emulsii intre lichide care altfel nu s-ar amesteca defel(apa+ulei, apa+mercur), etc. Link spre comentariu
Poje74 Postat August 25, 2010 Partajează Postat August 25, 2010 Eu am un prieten care are un astfel de dispozitiv si-l foloseste pentru curatarea cartuselor de imprimanta . Duzele sant extrem de fine dar cu ultrasunete obtine o curatare buna. Link spre comentariu
susanu_pisu Postat August 26, 2010 Autor Partajează Postat August 26, 2010 Nedumerirea mea este daca sunt atat de folositoare in telefonia mobila?E interesant si pentru cartusele la imprimanta.... Link spre comentariu
djdansmart Postat August 26, 2010 Partajează Postat August 26, 2010 DA domnule este folositoare..atat timp cat folosesti un lichid BUN de curatare! Nu doar alcool izopropilic...! Era demult la o firma o solutie speciala pt curatat oxidul..alcoolul nu isi face treaba la oxid!! Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Septembrie 1, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2010 Poi si se baga un lichid in ea nu?Apa merge? Link spre comentariu
Poje74 Postat Septembrie 1, 2010 Partajează Postat Septembrie 1, 2010 Cuva de curatare cartuse de imprimanta pe care am vazut-o eu la prietenul meu era cu apa.Practic ultrasunetele agitau moleculele de apa care la randul lor miscau moleculele de impuritati de pe cartus. Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Septembrie 1, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2010 ok....mersi!... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum