Vizitator gabriel000 Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 ce ziceti de boxele acestea http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... ts_id=4139 ar fi bune 2 pe carcasa la o sarcina de 80w?as avea si ceva bass Link spre comentariu
remus68 Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Citeste regulamentul si dupa aceea intreaba ce vrei sa stii viewtopic.php?f=36&t=2390 Link spre comentariu
hpavictor Postat August 24, 2010 Partajează Postat August 24, 2010 Dar la matematica ce note ai , ca la limba romana se vede din titlu.... Link spre comentariu
Vizitator gabriel000 Postat August 25, 2010 Partajează Postat August 25, 2010 esti profesor de romana si nu stiu eo?l Link spre comentariu
hpavictor Postat August 26, 2010 Partajează Postat August 26, 2010 De Matematica.... sper ca ai citit inca o data regulamentul forumului , undeva in el este si raspunsul la solicitarea ta.... Link spre comentariu
rares01 Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 revenind la subiect 80 w rms nu duc acele difuzoare prea multe pretentii nu poti avea de la ele Link spre comentariu
Optiplex Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 nu sunt cunoscator dar stiu ca magnetul trebuie sa fie mare ( el face cam toata treaba ) , la alea sunt cam mici magnetii , ma indoiesc ca scot 140w cat scrie , si desi pretul e tentant ( orice e ieftin e tentant) mai bine dai un ban si iti iei ceva "da firma" si sti ca se aude bine decat sa iei orice si sa ramai dezamagit . Link spre comentariu
rares01 Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 sunt difuzoare cu magnet mai mic decat ferita gen "neodymium" si care au randament mult mai bun Link spre comentariu
ionescu liviu Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 nu sunt cunoscator dar stiu ca magnetul trebuie sa fie mare ( el face cam toata treaba ) , la alea sunt cam mici magnetii , ma indoiesc ca scot 140w cat scrie , si desi pretul e tentant ( orice e ieftin e tentant) mai bine dai un ban si iti iei ceva "da firma" si sti ca se aude bine decat sa iei orice si sa ramai dezamagit .Dupa cum s-a mai spus, exista magneti mai puternici si magneti mai slabi, raportat la dimensiuni, greutate etc. Iar difuzoarele nu scot wati ci consuma wati si produc decibeli. La difuzoare este specificata puterea in w pt a sti la cat rezista difuzorul. Link spre comentariu
baga Postat August 30, 2010 Partajează Postat August 30, 2010 Parerile sunt impartite.Nu te astepta la minuni.Eu zic sa cumperi unul pentru ca e ieftin (34 lei) , fa-i o incinta de proba sau baga-l intro oala mai mare sau un butoi, si daca esti multumit, mai comanda 3.Vezi ca iti mai trebuie si tweetere si un filtru sau macar un condensator inseriat cu tweeterulO incinta cu 2 difuzoare de acestea ar trebui sa reziste la 80wati, dar atentie ca boxa cu doua difuzoare de 4 ohmi va avea 2 ohmi si nu stiu ce amplificator rezista la impedanta asta asa mica.Exista varianta de difuzor pe 8 ohmi si cu doua pe boxa vei avea 4 ohmi, dar multe amplificatoare nu rezista nici la sarcina de 4 ohmi.Ce model de amplificator ai? Link spre comentariu
remus68 Postat August 30, 2010 Partajează Postat August 30, 2010 cu doua difuzoare de 4 ohmi va avea 2 ohmiAsta este valabil daca difuzoarele se conecteaza in paralel. Daca le conecteaza in serie, incinta va avea 8 ohmi. Link spre comentariu
Vizitator gabriel000 Postat August 30, 2010 Partajează Postat August 30, 2010 amplificatorul este sony f417r am cumparat difuzoarele si sunt destul de bune raportat la pret dar nu stiu daca e nevoie sa le scot teava de bas sau nu. Link spre comentariu
ionescu liviu Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 Si daca nu le masori parametrii nu vei sti niciodata. Se numeste tub rezonator, sau tub bassreflex. Link spre comentariu
baga Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 cu doua difuzoare de 4 ohmi va avea 2 ohmiAsta este valabil daca difuzoarele se conecteaza in paralel. Daca le conecteaza in serie, incinta va avea 8 ohmi.Da , dar difuzoarele nu prea se leaga in serie Link spre comentariu
remus68 Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 difuzoarele nu prea se leaga in serie De ce? In ultimii patruzecisiceva de ani, aud prima data asta! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum