Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Subwoofer Smiley :)

Mircea Bartic

Postări Recomandate

acest subwoofer bandpass a fost construit pentru un prieten

incinta este bandpass de ordinul 4 de 50x50x50 cm , si este dotata cu 2 difuzoare de 8" CONRAD (am uitat modelul)

Subwoofer-ul este optimizat pt muzica Hip-Hop si Drum & Bass, (sensibilitate maxima intre 40-70 Hz)

este un subwoofer auto.

da, stiu ca e mare, dar persoana respectiva conduce un VW Transporter, asa ca dimensiunile nu sunt o problema.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

6

• FIXVID

4

• radue

2

• ICEMAN

1

Top autori în acest subiect

statea asa golas cu reflex-urile sus, si deodata m-a lovit ideea cu zambetul :Dcred ca o iau razna :? tre sa fac o pauza, ca vad ca atata bass incepe sa ma afecteze...... :roll: hmm.....

Link spre comentariu

Nu o iei razna, din punctul meu de vedere esti un om perfect normal, cu viciile lui ( basul si vibratia basului, ma gandesc eu ).Din punctul meu daca un "bas" nu se simte, atunci nu este bas, nu?Sau e doar parerea mea?

Link spre comentariu

nici nu vreau :d numai ca vroiam sa vad cum este asezata boxa in incinta (ma gandesc cai fixat pe peretele despartitor) .. totusi nui completa schema , chamber 1 este inchis si chamber 2 are iesirea cu reflexele? am crezut ca sunt mai multi pereti despartitori (deja is innebunit cu incintele horn :crazy:)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări