Mircea Bartic Postat Septembrie 13, 2005 Partajează Postat Septembrie 13, 2005 acest subwoofer bandpass a fost construit pentru un prieten incinta este bandpass de ordinul 4 de 50x50x50 cm , si este dotata cu 2 difuzoare de 8" CONRAD (am uitat modelul) Subwoofer-ul este optimizat pt muzica Hip-Hop si Drum & Bass, (sensibilitate maxima intre 40-70 Hz) este un subwoofer auto. da, stiu ca e mare, dar persoana respectiva conduce un VW Transporter, asa ca dimensiunile nu sunt o problema. Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 13, 2005 Partajează Postat Septembrie 13, 2005 Frumos, imi place zambetul lui Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 13, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2005 statea asa golas cu reflex-urile sus, si deodata m-a lovit ideea cu zambetul :Dcred ca o iau razna :? tre sa fac o pauza, ca vad ca atata bass incepe sa ma afecteze...... :roll: hmm..... Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 13, 2005 Partajează Postat Septembrie 13, 2005 Nu o iei razna, din punctul meu de vedere esti un om perfect normal, cu viciile lui ( basul si vibratia basului, ma gandesc eu ).Din punctul meu daca un "bas" nu se simte, atunci nu este bas, nu?Sau e doar parerea mea? Link spre comentariu
ICEMAN Postat Septembrie 13, 2005 Partajează Postat Septembrie 13, 2005 :lol: si a mea :wink: Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Septembrie 13, 2005 Partajează Postat Septembrie 13, 2005 Ff frumosDin nou arata ca de fabrica....mocheta este perfect mulata fara defecte ;)BV din nou Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 13, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2005 multumesc pt aprecieri :P Link spre comentariu
FIXVID Postat Septembrie 14, 2005 Partajează Postat Septembrie 14, 2005 miai putea da schema interioara a incintei cas tare curios cum arata Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 14, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2005 ceva in genul asta nu are rost s-o copiezi daca nu ai difuzoarele folosite de mine. Link spre comentariu
FIXVID Postat Septembrie 14, 2005 Partajează Postat Septembrie 14, 2005 nici nu vreau numai ca vroiam sa vad cum este asezata boxa in incinta (ma gandesc cai fixat pe peretele despartitor) .. totusi nui completa schema , chamber 1 este inchis si chamber 2 are iesirea cu reflexele? am crezut ca sunt mai multi pereti despartitori (deja is innebunit cu incintele horn :crazy:) Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 14, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2005 vent-urile sunt in incinta 1 (aia mica) 8) e un bandpass de ordinul 4. Link spre comentariu
FIXVID Postat Septembrie 14, 2005 Partajează Postat Septembrie 14, 2005 aaa.... am si uitat .. ce boxa dragutza :jy01: Link spre comentariu
FIXVID Postat Septembrie 14, 2005 Partajează Postat Septembrie 14, 2005 ce fericit as fi daca as stii ce inseamna bandpass de ordinul 4 Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 14, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2005 o poza face cat 1000 de cuvinte Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum