Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

DVD sunet bruiat

Vizitator tzn 85 bub

Postări Recomandate

Vizitator tzn 85 bub

va salut, ca nou utilizator al acestui forum !De curand am achizitionat un dvd auto 2din de la o persoana, fara sa ii fac proba(greseala mea) !Am o problema la el, si sper ca aici sa gasesc rezolvarea ei, fie ca ma indrumati ce sa fac , fie ca ma ajutati efectiv cu reparatia, contra cost bineinteles.L-am dus la service'ul care mi-a instalat primul cd player la masina, am montat dvd'ul cum au zis ei ca este bine si corect. Acum intervine problema mea : * cand sunt pe radio totul bine, se aude fara nici o problema, prinde posturile, totul functioneaza perfect !** cand sunt pe dvd sunet este cu purici, este bruiat. Bruiajul nu se amplifica odata cu acceleratia motorului(am vazut ca se plangeau unii de asa ceva si au pus condensator, filtru de deparazitare si au rezolvat problema). sunetul este bruiat , ca si cum ar fi un radio care nu prinde postul radio, bruiajul se aude constant indiferent de volumul la care este dvd'ul. De auzit se aude dar foarte, foarte incet, si din cauza bruiajului nu iti da-i seama ce se vorbeste in film/videoclip. TIN SA PRECIZEZ ca pe partea de video este impecabil, vede foarte clar, muta videoclipurile, raspunde la toate comenzile, doar sunetul pe dvd este bruiat. L-am dus la cineva la desfacut a zis ca pot fi condensatorii de prin el, desfacut, condensatorii cica sunt buni, montat la loc. Va rog frumos ajutati-ma cu ceva ca sa stiu ce am de facut, ori il repar, ori il vand. Daca pot sa va mai ajut cu ceva informatii ce mi-au scapat din poveste , va rog o zi buna, si multumesc !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• harman37arun

2

montati un filtru de antiparazitaj care il cumparati de la orice magazin de componente electronice.Daca nu rezolvati problema cautati pe sait userul Nationalistul este electronist este din galati si poata sa va ajute sa rezolvati problema.

Link spre comentariu
Vizitator tzn 85 bub

montati un filtru de antiparazitaj care il cumparati de la orice magazin de componente electronice.Daca nu rezolvati problema cautati pe sait userul Nationalistul este electronist este din galati si poata sa va ajute sa rezolvati problema.

multumesc, voi cumpara un filtru de deparazitare si daca nu rezolv problema, il voi contacta.Filtrul se monteaza pe "+" sau pe "-" ? poate pare stupida intrebarea dar am auzit mai multe variante. Banuiesc ca scrie si pe el daca se leaga pe + sau pe -.o zi buna,
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări