quinn Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Va salut!Va rog sa-mi spuneti de unde pot achizitiona un transformator(a iesit fum din el) pt un cuptor cu microunde Ronson! Link spre comentariu
harman37arun Postat August 24, 2010 Partajează Postat August 24, 2010 pretul unui transformator+transportul ajunge aproape de pretul unui cuptor nou.Incercati la un targ de vechituri si ve-ti iesi rezonabil sau ceva mai scump la un service la Dvs in localitate sau imprejurimi. Link spre comentariu
sorinpavel Postat August 24, 2010 Partajează Postat August 24, 2010 50 ron cu transport inclus e bine? Link spre comentariu
quinn Postat Septembrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2010 50 ron cu transport inclus e bine?E ok.Banuiesc ca e cel care l-ati lasat la 40.Cel original parca are un fel de cupla dar nu e pb se pot pune papuci .Mai dispuneti de el? Link spre comentariu
sorinpavel Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 50 ron cu transport inclus e bine?E ok.Dispuneti de el?Dca imi dai ok maine pleaca spre tine Link spre comentariu
quinn Postat Septembrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2010 In primul rand vreau sa stiu daca e functional si compatibil.Ok-ul il voi da maine pt ca vreau si eu ok-ul proprietarului. Link spre comentariu
sorinpavel Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 In primul rand vreau sa stiu daca e functional si compatibil.Vorbim pe pm Link spre comentariu
quinn Postat Septembrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2010 In primul rand vreau sa stiu daca e functional si compatibil.Ok-ul il voi da maine pt ca vreau si eu ok-ul proprietarului.Eventual imi puteti lasa un tel la care sa va pot contacta. Link spre comentariu
sorinpavel Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 In primul rand vreau sa stiu daca e functional si compatibil.Ok-ul il voi da maine pt ca vreau si eu ok-ul proprietarului. Eventual imi puteti lasa un tel la care sa va pot contacta. Pe pm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum