Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

baterie laptop moarta!

susanu_pisu

Postări Recomandate

salutare....am un an de cand am cumparat un laptop acer extensa 5230E...a mers f bine, multumit de el....merge si in ziua de astazi...dar intr-o zi l-am decuplat de la retea (il tineam majoritatea timpului in priza), si spre constatarea mea bateria era moarta, deci s-a oprit instantaneu...si dupa ce l-am bagat la incarcat se aprinde ledul de incarcare, dar bateria nu se mai incarca, arata doar 1%...defectul e de la baterie sau din el?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

1

• Th3_uN1Qu3

1

• susanu_pisu

1

• Aelfo

1

Top autori în acest subiect

in general , bateria se considera a fi un consumabil de catre vinzatorii de laptop-uri ...! mai mult de 6 luni , ma indoiesc ca a primit garantie la baterie...! deci , parerea mea este ca rezolvarea la aceasta problema va fi urmatoarea...se baga mina adinc in buzunar , se pescuiesc niscaiva gologani si se achizitioneaza una bucata baterie noua ... :da

Link spre comentariu

.se baga mina adinc in buzunar , se pescuiesc niscaiva gologani si se achizitioneaza una bucata baterie noua ... :da

Si nu se mai tine laptopul in priza un an de zile cu bateria in el.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări