susanu_pisu Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 salutare....am un an de cand am cumparat un laptop acer extensa 5230E...a mers f bine, multumit de el....merge si in ziua de astazi...dar intr-o zi l-am decuplat de la retea (il tineam majoritatea timpului in priza), si spre constatarea mea bateria era moarta, deci s-a oprit instantaneu...si dupa ce l-am bagat la incarcat se aprinde ledul de incarcare, dar bateria nu se mai incarca, arata doar 1%...defectul e de la baterie sau din el? Link spre comentariu
Aelfo Postat August 26, 2010 Partajează Postat August 26, 2010 Cele mai multe sanse sunt ca bateria sa fie dusa. Incearca sa rezolvi prin garantie problema. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 26, 2010 Partajează Postat August 26, 2010 in general , bateria se considera a fi un consumabil de catre vinzatorii de laptop-uri ...! mai mult de 6 luni , ma indoiesc ca a primit garantie la baterie...! deci , parerea mea este ca rezolvarea la aceasta problema va fi urmatoarea...se baga mina adinc in buzunar , se pescuiesc niscaiva gologani si se achizitioneaza una bucata baterie noua ... Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat August 26, 2010 Partajează Postat August 26, 2010 .se baga mina adinc in buzunar , se pescuiesc niscaiva gologani si se achizitioneaza una bucata baterie noua ... Si nu se mai tine laptopul in priza un an de zile cu bateria in el. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum