Vizitator rumburak Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Am un Nokia N73 si as vrea sa stiu daca pot inregistra sunet,de la o sursa externa (TV),prin cablu de date.NU PRIN MICRFON. Va multumesc. Link spre comentariu
ratza Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Prin cablul de date nu poţi, dar dacă modifici un hands-free nu e nicio problemă. Descrierea pinilor: http://pinouts.ru/CellularPhones-Nokia/ ... nout.shtml Link spre comentariu
Vizitator rumburak Postat August 24, 2010 Partajează Postat August 24, 2010 Multumesc pentru raspuns.Totusi ca sa fiu sigur ca nu gresesc : ar trebui sa fac un cablu cu pinii 9 si 10 legati la telefon si cu mufa jack-audio la capatul celalalt ? Eu m-am gindit de mult la asta dar imi este teama sa nu stric telefonul (in sensul ca semnalul de intrare este prea puternic).Ma gindeam ca poate trebuie o separatie cu condensator,rezistenta pentru atenuare,sau ceva de genul asta.Multumesc pentru rabdare. Link spre comentariu
ratza Postat August 24, 2010 Partajează Postat August 24, 2010 Pui două zenere de 2.7V catod la catod iar anozii îi legi unul la firul cald şi celălalt la masă. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum