Vizitator cosmintby Postat August 22, 2010 Partajează Postat August 22, 2010 Unde trebuiesc cititi km la un bin de km la Logan, memorie 93C56? Am citit eeprom-ul, dar nu vad nicaieri km, am transformat din hexadecimal in decimal, cu un hex editor, dar in continuare nu gasesc km. Atasez bin-ul, poate cineva sa-mi spuna cati km are si cum se face citirea? Multumesc anticipat! Link spre comentariu
MoshuLeo Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Dumpul are 34639 km. Link spre comentariu
Vizitator cosmintby Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Are 3999 km sigur. Am reusit modificarea lui la 15876 km (atasez dump modificat), dar, dupa lipirea memoriei pe placa, apar 0 km pe bord. Stie cineva care ar putea fi cauza? Link spre comentariu
Vizitator danutbanu Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Are 3999 km sigur. Am reusit modificarea lui la 15876 km (atasez dump modificat), dar, dupa lipirea memoriei pe placa, apar 0 km pe bord. Stie cineva care ar putea fi cauza?nu ai lipit bine memoria! Link spre comentariu
MoshuLeo Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Primul dump are 34639km iar al doilea intradevar are 15876km. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum