RobyToby Postat August 22, 2010 Partajează Postat August 22, 2010 Salutare ,Am o problema pe care nu am reusit sa o rezolv .Vreau sa scriu pe un DVD DL 8,5 gb un fisier de 6 gb si nu pot cu Nero pentru ca nu scrie fisiere mai mari de 2 gb.Poate cineva sa-mi spuna cu ce soft pot sa scriu acest fisier intreg fara sa-l modific ?Va multumesc . Link spre comentariu
miron1947 Postat August 22, 2010 Partajează Postat August 22, 2010 cu Nero pentru ca nu scrie fisiere mai mari de 2 gb.Eu vad ca se poate.Ce Nero aveti?[attachment=0]untitled01.JPG[/attachment] Link spre comentariu
massacre122 Postat August 22, 2010 Partajează Postat August 22, 2010 ce vrea el este in format iso nu merge pe normal data dvd dai la udf/iso dvd Link spre comentariu
RobyToby Postat August 23, 2010 Autor Partajează Postat August 23, 2010 Da ai dreptate Nero scrie dvd de 8,5 gb dar nu ma lasa sa scriu fisier mai mare de 2 gb . Am Nero 7 Premium si vreau sa scriu acest backup facut cu Acronis fara sa-l modific .Am reusit cu UDF ,eu incercam cu UDF/ISO .Va multumesc pentru ajutor . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum