Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema programator sau icprog?

Postări Recomandate

Salut mi-am achizitionat mai demult un programator de memorii care a functionat pana de curand cand am incercat sa scriu o memorie si folosesc programul icprog 1.6B am incercat si alte versiuni si aceeasi problema.Imi da eroare verify address failed 0000h numai cand incerc sa scriu o memorie dar merge o citesc si sa o copiez ... Care este problema ? :speriat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• danyby

5

• zvasile

3

• Stefan

1

• FLORIN IORDACHE

1

Top autori în acest subiect

Salut mi-am achizitionat mai demult un programator de memorii care a functionat pana de curand cand am incercat sa scriu o memorie si folosesc programul icprog 1.6B am incercat si alte versiuni si aceeasi problema.Imi da eroare verify address failed 0000h numai cand incerc sa scriu o memorie dar merge o citesc si sa o copiez ... Care este problema ? :speriat

problema e programatorul,nu e setat cum trebuie...ce model e?
Link spre comentariu

pare un programator cu alimentare din portul COM, astea uneori sunt problematice.1. setarile in ICProg sunt corecte ? ce memorie este ?2. verifica functionalitatetea portului COM (setari BIOS & setari Windows ). Cu diferite programe de Terminal COM se poate determina functionalitatea semanlelor CTS RTS si transmisia pe RX/TX (cu strap intre 2-3)3. daca toate setarile sunt corecte 100%, iti recomand alimentarea externa a memoriei dintr-un stabilizator 7805.

Link spre comentariu

o sa il verific sa nu se fi ars ceva desi e foarte simplu ... inca nu stie nimeni de ce nu vrea sa scrie memoria ? :speriat

incearca si cu o memorie noua sau cu pinul 7 lasat in aer
Link spre comentariu

memoria e 24c08 programatorul pare oki setarile sunt facute bine asa mi-a mers inainte .... cat despre setarile din windows&bios si diferitele programe ? te rog fi mai explicit ... o sa incerc si cu pinu 7 afara

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări