Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

My LAB

mystery

Postări Recomandate

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mystery

11

• Badman

2

• lorik199

2

• blazeu

2

Top autori în acest subiect

Pen'ca lumea s-a cam aprins, hop si eu:Ce conteaza 99% e sa-ti placa tie, ca tu traiesti acolo!Sigur ca unul si altul au observatii, dar gusturile personale le putem desfasura in atelierul propriu.Unuia ii place sa asculte ceva (adesea se numeste muzica)(mie imi place sa ascult cateodata linistea; sa stiti ca adesea e mai greu decat orice sunet!)Imi place ca nu te-au descurajat unele critici (probabil ca destui dintre noi ar fi realizat altfel, destui doar speram si/sau jinduim la un coltisor - eventual mai incapator...) Asa se inoveaza.Spor!

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Stai linistit, e gata de trei luni, inclusiv aparatura de masura e instalata si se lucreaza in draci :101 . De atunci am reconditionat si o mare parte din auto toyo din imagine, anul asta urmeaza restul atelierului, partea de prelucrari si mecanica....ce sa faci, pe langa "unii stiu de ce", cu care sunt de acord mai sunt si "unii stiu si cum". Poate am invatat sa folosesc timpul mai bine...cine stie, lucrez cca 10-12ore pe zi.

Link spre comentariu
Vizitator Trilulilu

Inca n-a observat nimeni ca asta-i atelier-concept, asta ca sa ma bag si eu in seama.Am avut de-a face cu arhitecti si designeri in citeva proiecte mari de business si cred ca stiu ce spun, asta daca se trezeste vreunu' sa-i explic ce-am vrut sa spun. Felicitari sincere!

Link spre comentariu

BINGO!!...cineva care are si definitia la ce am facut, probabil trebuia sa zic un multumesc la ce-i care au apreciat acest atelier, asa ca o zic acum, multumesc. Dupa cum constat, sunt oameni care traiesc in trecut si care iesirea unui lucru din tipar ii deranjeaza, sunt altii care reusesc sa traiasca in timp real si care iau lucrurile asa cum sunt folosindu-se de ele pentru a merge mai departe, o alta categorie e aceea care poate gandii in viitor, doar ei reusesc sa propulseze aceast lume....cred ca bat campi....sa nu uit, mai e o categorie, mai aparte, nu pot sa o definesc, aceeia care te apasa pe spate ca sa muncesti mai bine si mai repede in folosul lor...nu sunt patronii...e alta specie

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Am intrat iar aici... Si scriu pentru ca am senzatia ca esti un self-made-man, asa cum si mie mi-ar place sa fiu...De trancanit e relativ usor (stiu despre ce...trancanesc!). Criticile sunt bune in masura in care poti extrage vreo idee valabila (unul dintre colegi punea problema functionarii ca atelier de depanare R-TV; din acest punct de vedere observatiile lui erau valabile; nu e prea valabil insa din alt punct de vedere: tot mai putine R-TV-uri se mai depaneaza....Eu am trecut de acest stadiu (si inteleg ca si Dv.); mai construiesc cate un flecustet, mai ales mici automatizari (de ceva timp "rumeg" o protectie pentru un hidrofor; ceea ce ma "tine" e dorinta ca sa nu am doar un generator de belele...)Spor la lucrari!

Link spre comentariu

Da, sunt un tip caruia ii place sa confectioneze diverse, ma descurc fara probleme si cu tv-urile in acest atelier, intradevar sunt din ce in ce mai putine cele clasice si dupa cum am mai spus nu o sa mai tina o vesnicie businesul asta. Automatizari pentru hidrofor am facut, le poti face clasic cu circuite logice sau cu microcontroler, senzorii necesari sunt pentru tensiune, curent si presiune la iesirea pompei(refulare), separat de presostat, ceva comparatoare si o logica de control si uiti de hidrofor pana la "prima abatere", de obicei simeringul.Ca activitate principala ...nu am una anume, execut automatizari la cerere, depanare de aparatura electonica, instalatii electrice de joasa tensiune, instalatii electice si electronica auto,mecanica auto, restaurari autoturisme, confectii metalice si artizanat, prelucrari mecanice....pentru ce mai stiu sa fac trebuie sa ma mut din Romania pe undeva unde nu ma intreaba de "docomente" ci doar de experienta :nebunrau:

Link spre comentariu

Daca stau sa ma gandesc bine eu ma descurc doar cu 1 pistol de lipit o pompa si un multimetru o camera nu prea mica o masa si un scaun si ala ar fi tot atelierul.Bv mai arata bine atelierul tau!

Link spre comentariu
  • 8 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări