validae Postat Decembrie 4, 2020 Partajează Postat Decembrie 4, 2020 Ar trebui văzut totuşi consumul şi la altcineva ce are acelaşi tip, poate asta e goanga lor, dar tot mi se pare exagerat consumul.Cum spuneam, am avut combină Whirlpool care consuma cam 1kWh şi o ladă frigorifică ce consumă cam 1,5kWh.Lada funcţionează încă, combina am înlocuit-o fiindcă se defectase congelatorul şi în plus arăta rău, ruginise pe jos.Noua combină e una LG cu compresor liniar, consumă cam 0,8kWh..... Link spre comentariu
Adrian Sava Postat Decembrie 4, 2020 Partajează Postat Decembrie 4, 2020 Asta ar fi urmatorul pas. Sa masor un alt frigider de acelasi tip. Totusi e ciudat, motorul are 155w instant ceea ce corespunde cu manualul, pe degivrare are undeva la 200w, tot in valorile declarate. Dupa un calcul simplu inseamna ca merge cam 15 ore din 24, ceea ce mi se pare foarte mult. Si nici nu e deschis excesiv... Link spre comentariu
dannylaur Postat Decembrie 10, 2020 Partajează Postat Decembrie 10, 2020 Bună seara, am o problemă la o combina Beko DEN 477 WD No Frost,a aparut E4 ,am citit mai sus pareri dar nu reușesc sa gasesc butonul de resetare pe placa electronica de deasupra frigiderului. Acum aproximativ 7 zile a fost dezghetat complet, in cogelator a fost plin de gheață partea fe jos si canalul pentru scurgere infundat cu gheața, l-am dezghetat si am scos aproximativ 4 litri de apa,anii trecuți cand l-am dezghetat aceasi problemă, plin cu gheață. Mentiomez caci chear daca era plin cu gheață congelaorul nu a aparut nici o eroare Va rog sa imi spuneti cum as putea sa resetaz acest model,multumesc Link spre comentariu
danstf Postat Ianuarie 3, 2021 Partajează Postat Ianuarie 3, 2021 Nu reusesc sa introduc imaginea. Care sunt pasii? Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 3, 2021 Partajează Postat Ianuarie 3, 2021 Încarci imaginile aici :https://imgur.com/upload După ce apar pe acel site, dai click dreapta pe fiecare imagine şi selectezi ,,Copy image,, sau ,,Copy image location,, apoi dai ,,Paste,, în postarea de pe topic.Astfel vor apărea direct, fără a mai fi nevoie de click pe ele. Link spre comentariu
raxxu23 Postat Ianuarie 5, 2021 Partajează Postat Ianuarie 5, 2021 Buna.am si eu un beko DEN477WD.am sesizat ca la 12 ore consuma 2 kw.este normal?si inca o chestie.la display temperatura pt frigider este fixata pe 8 grade iar im frigider am 4.grade.(masurand cu un termometru).este normal?.sa fie oare senzorul de temperatura?.daca ma poate ajuta cineva.ms Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 5, 2021 Partajează Postat Ianuarie 5, 2021 Nu e normal deloc să consume 4kW pe zi.....ai verificat etanşarea garniturii de la uşă ? Poate are porţiuni lipsă şi e ca şi cum uşa ar fi întredeschisă...altă explicaţie nu-mi vine.Poate doar lipsa freonului, dar câtă vreme răceşte bine, n-ar fi cazul aici... Link spre comentariu
raxxu23 Postat Ianuarie 5, 2021 Partajează Postat Ianuarie 5, 2021 Garniturile sunt ok.ma gandesc sa nu fie senzorul.in el sunt 4 grade pe ecran arata 8 Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 5, 2021 Partajează Postat Ianuarie 5, 2021 Anomalia cu senzorul n-ar explica consumul exagerat. Link spre comentariu
raxxu23 Postat Ianuarie 5, 2021 Partajează Postat Ianuarie 5, 2021 Pai sa nu citeasca corect.de ce in frigider sunt 4 grade si pe ecran arata 8.daca merge mai.mult Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 5, 2021 Partajează Postat Ianuarie 5, 2021 Un decalaj de temperatură afişată nu e o problemă mare, dacă tu setezi 8*C şi el face 4*C atunci setează-l la 16* şi el va face 8* dar consumul nu se va înjumătăţi doar din asta.Dacă ai curaj să sapi după senzor, asigură-te că face contact ferm cu suprafaţa schimbătorului de căldură şi nu s-a deplasat, ori că mufa nu e afectată de umezeală.Se mai întâmplă din astea când lucrezi cu temperaturi mici şi umiditate mare... Link spre comentariu
raxxu23 Postat Ianuarie 5, 2021 Partajează Postat Ianuarie 5, 2021 M am uitat mufa era la loc.nu era ingbetata.senzorul era lipit cu o brida de plastic de teavă Link spre comentariu
Adrian Sava Postat Ianuarie 5, 2021 Partajează Postat Ianuarie 5, 2021 Am aceeasi problema, numai ca la mine consuma 2.4 kw la 24 de ore. Si la mine temperatura afisata este mai mare decat cea din frigider. Adica pe usa imi arată 4-5° iar înăuntru sunt cam 2°. Daca gasesti rezolvare te rog anunta-ne si pe noi. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 5, 2021 Partajează Postat Ianuarie 5, 2021 (editat) Atunci fie s-a modificat valoarea senzorului (un termistor de obicei), fie pe placă s-a devalorizat ceva.Greu de spus fără să măsori... Chiar şi 2,4kW pe zi e mult, comparativ cu circa 0,8kW/zi la o combină LG de 4 ani, cu temperatura la frigider setată la 4*C.Mai schimbaţi-le şi voi din când în când... Editat Ianuarie 5, 2021 de validae Link spre comentariu
raxxu23 Postat Ianuarie 5, 2021 Partajează Postat Ianuarie 5, 2021 Nu le.am.cu masura.iau senzorul.acela.si vad Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum