Vizitator Catalin Stefan Postat Decembrie 16, 2018 Partajează Postat Decembrie 16, 2018 Buna seara, De ceva vreme am constatat ca cele doua usi ala frigiderului Beko DEN477 WD nu se mai inchid cum trebuie. Am figiderul pozitionat in holul de la intrare si atunci cand inchid mai tare usa apartamentului se face, probabil, curent si se deschid putin usile frigiderului, ramanand asa! Cred ca de vina sunt garniturile invechite, frigiderul avand vreo 12 ani. Stiu ca se gasesc garnituri de schimb, dar nu stiu cum se schimba aceste garnituri. Ma poate ajuta cineva cu informatii? Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 16, 2018 Partajează Postat Decembrie 16, 2018 (editat) Ai încercat să reglezi șuruburile de poziționare astfel încât ușile să tindă să se închidă de la sine ? Adică frigiderul să fie puțin înclinat spre spate.Asta nu rezolvă problema garniturilor, care trebuie schimbate, dar ajută... Altă soluție temporară e să recuperezi magneții dintr-un harddisk defect și să-i lipești sau fixezi cumva în interiorul garniturii, astfel ca atunci când ușa e închisă, să fie atrași de carcasă, menținând ușa ferm închisă și reducând astfel pierderile termice.... Referitor la schimbarea garniturii de etanșare, poate te ajută acest tutorial, nu e pentru Beko, dar sistemul de prindere e similar Editat Decembrie 16, 2018 de validae Link spre comentariu
Vizitator Catalin Stefan Postat Decembrie 17, 2018 Partajează Postat Decembrie 17, 2018 (editat) Suruburile sunt pozitionate astfel incat usile revin ca sa se inchida de la sine. Problema e ca nu mai raman inchise, ci dau sa se deschida cu fiecare curent de aer care se creeaza in zona frigiderului. Multumesc pentru filmuletul cu inlocuirea garniturilor. Editat Decembrie 17, 2018 de Catalin Stefan Link spre comentariu
Vizitator cataliny67 Postat Decembrie 17, 2018 Partajează Postat Decembrie 17, 2018 Buna seara, Am inversat sensul de deschidere al usilor la frigiderul Beko DEN 477 WD, dar desi am conectat cablurile in partea cealalta a usii congelatorului, pentru ca display-ul are intrari separate pe ambele parti ale usii, display-ul nu se mai aprinde. Reconectand la loc in mufa din partea initiala, displayul se aprinde. Pare ca nu sunt conectate la display cablurile din partea cealalta, si ma gandeam daca pot scoate cumva displayul ca sa verific, dar nu stiu cum sa-l scot fara sa-l deteriorez. Multumesc anticipat pentru orice sugestie sau informatie utila. Link spre comentariu
Vizitator cataliny67 Postat Decembrie 18, 2018 Partajează Postat Decembrie 18, 2018 (editat) Am rezolvat, prin demontare display si inlocuirea mufei care intra in display cu mufa de capat a celuilat cablu. Demontarea display-ului se face desprinzand cu o surubelnita grila gri, incepand din fanta de sus, sub care exista 3 suruburi, 2 sus si unul jos.. Mai jos poza cu grila demontata. Editat Decembrie 18, 2018 de cataliny67 Link spre comentariu
Vizitator Ilie25 Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 Bună ziua.Am un Beko RDNE535E20DZM de vreo 5 luni care merge perfect si sunt foarte multumit de el.Am o singura problema care nu îi gasesc rezolvare si anume: are un miros ciudat in frigider care se impregmeaza in mancare...practic toata mancarea din frigider are un gust ciudat din cauza acestui miros.Am spalat frigideru in interior de multe ori dar fara rezolvare.Daca stie cineva o rezolvare îi multumesc in avans. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 Ați acoperit vasele cu mâncare ? Brânza de exemplu trebuie păstrată în cutii sau pungi, ca de altfel orice aliment umed. Mirosul pare de chimicale ? Să nu aibă pierdere de agent termic de răcire, caz în care răcirea ar avea un randament din ce în ce mai prost.... Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 (editat) Acum 26 minute, Ilie25 a spus: Daca stie cineva o rezolvare îi multumesc in avans. Nu numai branza, toate recipientele cu mancare trebuie sa aiba capac.Care sunt depozitate in cutiile dedicate, sa fie in pungi. E firesc sa migreze mirosurile, daca mancarea sta la liber in frigider. Acum ca raul a fost facut, goleste frigiderul, spala-l bine si trage o clateala cu otet (da, n-am gresit, am zis otet) si dupa aia iar apa, si o sa scapi de miros, pana bagi din nou mancare neacoperita. Editat Ianuarie 28, 2019 de doru3160 Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 (editat) Cred ca este miros de ulei mineral , de la agregatul frigorific . Ma rog , amestec cu freon ... , numai ca acela se evapora . Uleiul are un miros ciudat . Probabil vreun micropor , si patrunde in vreun fel in compartimentul alimentelor . Bine ca se intampla acum ( daca e corect ce spun privind mirosul ) , inteleg ca frigiderul e in garantie ... P.S. - la spalare in interior , si nu numai , e buna si solutia cu bicarbonat dizolvat in apa . E mentionata si in instructiuni ... Editat Ianuarie 28, 2019 de gauss Link spre comentariu
Vizitator Baiazid Postat Mai 2, 2019 Partajează Postat Mai 2, 2019 La 03.11.2018 la 0:04, MariusMarius a spus: Buna seara, Am un frigider Beko cu congelator deasupra, iar în aceasta seara a început să treacă din modul eco pe quick freeze singur in continuu la partea de frigider. Indiferent pe ce temperatura este setat merge câteva minute apoi beep-paie ecranul in continuu și se comuta din eco in quick freeze in continuu. Dacă schimb temperatura se oprește pt câteva minute și apoi face iar. Mă poate ajuta cineva cu un sfat, ce ar avea? Mulțumesc Am aceeași problemă dar la congelator. Cum ați rezolvat? Link spre comentariu
Vizitator maghy Postat Septembrie 16, 2019 Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Pana la urma cum ai rezolvat cu usile ? Link spre comentariu
Vizitator noagy Postat Decembrie 5, 2019 Partajează Postat Decembrie 5, 2019 Buna stie cineva de ce mi-a aparut chestia asta pe frigider ? in interior nu se mai aprind ledurile , oare sa fie de la leduri ? sa fie arse ? Cine ma poate lamuri ce este de facut ? Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 În manual nu scrie nimic despre aşa ceva ? Poate semnifică vreo eroare, deşi n-am mai văzut astfel de simboluri.Vorbiţi de ledurile de iluminat din frigider, sau de cele din afişaj ? Link spre comentariu
Vizitator noagy Postat Decembrie 8, 2019 Partajează Postat Decembrie 8, 2019 Buna seara , este vorba despre displaiul de pe usa , nici iluminatul din interior care este pe led nu functioneaza ,in carte nu este specificata o astfel de situatie . Link spre comentariu
ndrrl Postat Ianuarie 23, 2020 Partajează Postat Ianuarie 23, 2020 On 12/8/2019 at 7:40 PM, noagy said: Buna seara , este vorba despre displaiul de pe usa , nici iluminatul din interior care este pe led nu functioneaza ,in carte nu este specificata o astfel de situatie . Exact aceeași problema am și eu. Ați reușit să il faceți? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum