Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Frigider Beko DEN 477 WD No Frost

tomitasima

Postări Recomandate

• Răspunsuri 156
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

26

• doru3160

7

• Ceaunica

6

• raxxu23

5

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Și care e problema de fapt, ai găsit apă în incintă ? Dacă nu ai găsit apă ce provine de la condens, nu ai de ce să-ți faci probleme.Sistemul anticondens No Frost de aceea e folosit, să elimine umezeala din incintă.

Link spre comentariu

Vezi în spatele frigiderului, trebuie să existe deasupra compresorului o ,,pălărie,, de plastic unde se colectează apa de condensare, care e evaporată de căldura compresorului.Acolo trebuie să vină un furtunaș de plastic cu diametrul interior de circa 10mm.Acela trebuie desfundat cu o vergea lungă și flexibilă, fiindcă pe furtun se mai formează uneori mucegai.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 7 luni mai târziu...

buna, am si eu un Beko din 2019 RCNA406E40XB - incapsulat total, ii expira aszatzi garantia (oare cum se intampla sa se strice ceas...?) si face un zgomot continuu de vreo 2 zile de la compresorul din congelator. Acum s-a aprins semnul exclamarii si clipoceste incontinuu... iar alimentele din congelator par un pic umede pe suprafata pungilor...

s-a resetat de la display eroarea si acum nu mai apare dar ventilatorul din spatele congelatorului nu se mai invarte...

oare e pe duca? a mai patit cineva asta?

maine abia vine cineva la constatare...

multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări