Ceaunica Postat Septembrie 23, 2023 Partajează Postat Septembrie 23, 2023 Din pacate in manualul frigiderului nu este precizat nimic. Am desfacut si peretele din spate al congelatorului si nimic. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 23, 2023 Partajează Postat Septembrie 23, 2023 Și care e problema de fapt, ai găsit apă în incintă ? Dacă nu ai găsit apă ce provine de la condens, nu ai de ce să-ți faci probleme.Sistemul anticondens No Frost de aceea e folosit, să elimine umezeala din incintă. Link spre comentariu
Ceaunica Postat Septembrie 23, 2023 Partajează Postat Septembrie 23, 2023 Curge apa in frigider prin locasul filtrului anticondens. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 23, 2023 Partajează Postat Septembrie 23, 2023 Vezi în spatele frigiderului, trebuie să existe deasupra compresorului o ,,pălărie,, de plastic unde se colectează apa de condensare, care e evaporată de căldura compresorului.Acolo trebuie să vină un furtunaș de plastic cu diametrul interior de circa 10mm.Acela trebuie desfundat cu o vergea lungă și flexibilă, fiindcă pe furtun se mai formează uneori mucegai. Link spre comentariu
Ceaunica Postat Septembrie 23, 2023 Partajează Postat Septembrie 23, 2023 Banuiam și eu că acolo ar fi problema, dar nu eram sigur. Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutor! Link spre comentariu
Griffindolph Postat Noiembrie 11, 2023 Partajează Postat Noiembrie 11, 2023 la E1 eror am schimbat cei doi senzori legati la mufa aia in 4 poli si eroarea persista Link spre comentariu
gabriela craciunescu Postat Iunie 18 Partajează Postat Iunie 18 buna, am si eu un Beko din 2019 RCNA406E40XB - incapsulat total, ii expira aszatzi garantia (oare cum se intampla sa se strice ceas...?) si face un zgomot continuu de vreo 2 zile de la compresorul din congelator. Acum s-a aprins semnul exclamarii si clipoceste incontinuu... iar alimentele din congelator par un pic umede pe suprafata pungilor... s-a resetat de la display eroarea si acum nu mai apare dar ventilatorul din spatele congelatorului nu se mai invarte... oare e pe duca? a mai patit cineva asta? maine abia vine cineva la constatare... multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum