Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Frigider Beko DEN 477 WD No Frost

tomitasima

Postări Recomandate

• 5 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 156
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

26

• doru3160

7

• Ceaunica

6

• raxxu23

5

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Buna ziua!

Am un frigider beko den477mwd si de vreo 2 luni face gheata in fanta din spate unde circula aerul recirculat de ventilator. A fost desghetat la 14 zile pt ca gheata iesea prin aerisiri si ventilatorul de sus scotea zgomote ciudate. Gheata este doar in partea superioara, cea cu tevile. Pe placa electronica nu se vad impuscaturi. Este model.nofrost de prin 2010.

Multumesc!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
La 25.04.2020 la 0:18, Marius1601 a spus:

Ai rezolvat cumva problema? La fel am si eu...

Buna ziua, A rezolvat careva problema ?. Avem și noi același lucru face , va rog sa ne ajutați. Mulțumesc

Link spre comentariu

Astfel de probleme se rezolvă doar de către un frigotehnist cu experienţă, sau un depanator care are experienţă cu electrocasnice.Ce se poate rezolva acasă e trecut de obicei în manualul de utilizare al aparatului, la rubrica ,,Probleme şi rezolvarea lor,,.

Link spre comentariu
La 05.03.2022 la 11:53, validae a spus:

Astfel de probleme se rezolvă doar de către un frigotehnist cu experienţă, sau un depanator care are experienţă cu electrocasnice.Ce se poate rezolva acasă e trecut de obicei în manualul de utilizare al aparatului, la rubrica ,,Probleme şi rezolvarea lor,,.

Buna ziua. Până la urmă am găsit cartea tehnica și menționează eroarea. Poate ajuta și pe altcineva. "Când este afișat acest simbol se menține apăsat timp de 3 secunde butonul de refrigerare rapida pentru a dezactiva acest mod "

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
La 15.08.2011 la 21:16, tomitasima a spus:

Buna seara,Am avut aceea problema cu aceasta combina frigorifica, a lasat-o sotia sa se dezghete si nu a mai facut probleme de atunci.Am primit sfaturi de la ''sile78'' :'' in congelator scoti partea din spate si o sa vezi doi senzori pe o mufa ,o scoti ,o usuci cu uscatorul de par si o pui la loc apoi pui izolier pe mufa si se va rezolva problema pe care o aveti...succes''si de la '' dragon82'' :'' Exact asa.Aceeasi problema am avut-o si eu cu el.Scoti panoul din spate si vei gasi mufa inghetata.Trebuie dezghetata si izolata cu banda izolatoare.Cauza:condens.Frigiderului i se deschid usile foarte des si prelungit,fie sta prea mult cu usile deschise,si in casa e multa umiditate.''La momentul respectiv nu am mai intervenit, insa acum vreau sa o fac si va rog sa-mi explicati mai amanuntit ce trebuie sa fac.Eu am scos tot din congelator (partea de sus) si este un capac acolo de care am incercat sa trag dar nu a iesit, poate ca inca il tine lipit gheata.O sa il las pana dimineata.Acel capac trebuie scos?Va intreb pentru ca nu as vrea sa-l stric si voi ziceti ca ati facut asta.Va multumesc anticipat pentru raspuns.Cu stima,Tomita S.

La 15.08.2011 la 21:16, tomitasima a spus:

Buna seara,Am avut aceea problema cu aceasta combina frigorifica, a lasat-o sotia sa se dezghete si nu a mai facut probleme de atunci.Am primit sfaturi de la ''sile78'' :'' in congelator scoti partea din spate si o sa vezi doi senzori pe o mufa ,o scoti ,o usuci cu uscatorul de par si o pui la loc apoi pui izolier pe mufa si se va rezolva problema pe care o aveti...succes''si de la '' dragon82'' :'' Exact asa.Aceeasi problema am avut-o si eu cu el.Scoti panoul din spate si vei gasi mufa inghetata.Trebuie dezghetata si izolata cu banda izolatoare.Cauza:condens.Frigiderului i se deschid usile foarte des si prelungit,fie sta prea mult cu usile deschise,si in casa e multa umiditate.''La momentul respectiv nu am mai intervenit, insa acum vreau sa o fac si va rog sa-mi explicati mai amanuntit ce trebuie sa fac.Eu am scos tot din congelator (partea de sus) si este un capac acolo de care am incercat sa trag dar nu a iesit, poate ca inca il tine lipit gheata.O sa il las pana dimineata.Acel capac trebuie scos?Va intreb pentru ca nu as vrea sa-l stric si voi ziceti ca ati facut asta.Va multumesc anticipat pentru raspuns.Cu stima,Tomita S.

Salut,nu trimiți o poză dacă te rog, unde se află senzorii respectiv. Mulțumesc anticipat. 

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Bună ziua,am o combina BEKO,la intervale de timp îmi apare semnul exclamării intermitene,știți cumva ce înseamnă??,mulțumesc 

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
On 5/10/2022 at 5:43 AM, Rusu Raducu said:

Bună ziua,am o combina BEKO,la intervale de timp îmi apare semnul exclamării intermitene,știți cumva ce înseamnă??,mulțumesc 

Uita-te mai in urma si s-a scris de nenumarate ori  despre aceasta eroare . Ai ceva incalzit ( congelator sau frigider . De verificat

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Buna ziua,am si eu o problema cu o combina frigorifica beko,a fost mutata dintr-o locatie in alta ,dupa 1 zi l-am pus in functiune iar pe display apare-18....4 si se muta la 2 sec.apare mes.20grade C  cu semnul exlamarii si este aprins si semnul ECO.EL FUNCTIONEAZA ,RACESTE SI FRIGIDERUL SI CONGELATORUL,dar nu reusesc sa il scot din aceasta stare,nu pot face nicio comanda de pe display .cum il pot reseta sau ceva de genul?MULTUMESC

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Dacă nu e vizibilă la baza peretelui din spate, e posibil să fie mascată de tubulatura sistemului No Frost.Din poza aia nu se distinge mare lucru, dar manualul frigiderului ar trebui să menționeze unde e, dacă e accesibilă.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări