Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Raspuns la un email

sorinpavel

Postări Recomandate

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sorinpavel

2

• hene

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Destinatarul are inbox-ul plin. Adica nu si-a verificat mailul de luni de zile probabil.Baga si tu modelul / marca de cuptor, poate te ajuta cineva cu un manual de utilizare. Codul dat de tine nu exista nicaieri. Uita-te ce scrie pe masca cupturului (in fata).

Link spre comentariu

Destinatarul are inbox-ul plin. Adica nu si-a verificat mailul de luni de zile probabil.Baga si tu modelul / marca de cuptor, poate te ajuta cineva cu un manual de utilizare. Codul dat de tine nu exista nicaieri. Uita-te ce scrie pe masca cupturului (in fata).

Aha, acum am inteles.Modelul e asta 100%.Marca nu este galanz ci rotel,dar,dupa cautare rotel,nu am gasit nici un cuptor.Singurele modele cu aproximativ acelasi cod sunt de la galanz.Nu este cu platou rotativ(are o tava patrata din teflon),panou digital,si multe functii pe care vreau sa le aflu.Seamana cu d80d23 tot de la galanz.Daca stie cineva ceva ii multumesc anticipat.A fost cumparat din reteaua altex.Stima
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări