Vizitator Postat August 21, 2010 Partajează Postat August 21, 2010 Se mai poate incerca alimentarea IT prin intermediul unui circuit mains filter recuperat dintr-un tv, prin care se pot atenua si frecventele parazite din retea.Traful cu miez de ferita arata ca in poza: Link spre comentariu
Vizitator Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 O schema care poate sa va ajute: http://www.cfp-radio.com/realisations/rea29/rea29.html Link spre comentariu
Marius53 Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 Pe cand se faceau astfel de aparate nu aveam in casa bobine la lampi economoce,dimmere la becuri,choppere in televizoare,armaturi prin pereti si puteri instalate in casa de 15kw.Daca brumul nu provine din partea de joasa si se pare ca nu provine,si daca ai posibilitatea ia un prelungitor de 25 m si du aparatul intr-un spatiu liber.Bineinteles cu o antena corespunzatoare(long wire) si o priza de pamant buna.Vei ramane mirat de ce "gunoi de radiofrecventa" ne inconjoara in casa.Bafta! Link spre comentariu
mila Postat August 27, 2010 Autor Partajează Postat August 27, 2010 Pe cand se faceau astfel de aparate nu aveam in casa bobine la lampi economoce,dimmere la becuri,choppere in televizoare,armaturi prin pereti si puteri instalate in casa de 15kw.Daca brumul nu provine din partea de joasa si se pare ca nu provine,si daca ai posibilitatea ia un prelungitor de 25 m si du aparatul intr-un spatiu liber.Bineinteles cu o antena corespunzatoare(long wire) si o priza de pamant buna.Vei ramane mirat de ce "gunoi de radiofrecventa" ne inconjoara in casa.Bafta!Am facut ceea ce mi-ati recomandat...si da brumul dispare in proportie de 99% Am pus un cablu de 15m si am mers cu aparatul in gradina!Problema ca si rezolvata voi asculta radioul in fundul gradinii!Intre timp am observat ca si alte aparate au brum in acea locatie(Gloria 3 si Neptun2)Nu stiu de la ce aparat apare perturbatia ca am oprit calculator ,frigider si toate lampile economice ,fara rezultat!Bine zis "gunoi de radiofrecventa" Link spre comentariu
Selena Postat August 28, 2010 Partajează Postat August 28, 2010 Brum de retea se constata chiar si la un simplu radioreceptor cu dioda si casca ("galena") instalat in interiorul apartamentului.La casa cu curte, brum si paraziti de tot felul se receptioneaza si afara, in partea in care conductorii aerieni vin de la stalpi spre casa (actual, acesti conductori sunt rasuciti, tocmai pentru a mai micsora din radiatie). Daca insa ne mutam de partea cealalta a casei, in gradina, se constata o liniste placuta,,,Cine se plimba si monitorizeaza cu un radioreceptor in banda unde medii, pe o strada de cartier cu fire aeriene de 220 V, va constata ca din loc in loc sunt zone (chiar la distanta de 10 metri diferenta) in care semnalul scade cu 75% si parazitii sunt stapani absoluti. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 28, 2010 Partajează Postat August 28, 2010 Am facut ceea ce mi-ati recomandat...si da brumul dispare in proportie de 99% Am pus un cablu de 15m si am mers cu aparatul in gradina!Problema ca si rezolvata voi asculta radioul in fundul gradinii!Intre timp am observat ca si alte aparate au brum in acea locatie(Gloria 3 si Neptun2)Nu stiu de la ce aparat apare perturbatia ca am oprit calculator ,frigider si toate lampile economice ,fara rezultat!Bine zis "gunoi de radiofrecventa"Se poate sa fie o radiatie RF parazita de la cablul TV (daca aveti contract cu RDS), chiar si sistemul de la Dolce produce un zgomot in... receptorul cu reactie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum