MifTy Postat August 20, 2010 Partajează Postat August 20, 2010 da, e vorba de ăsta: http://todbot.com/blog/2007/03/25/smart-led-prototypes/ mă gândeam c-ar trebui să existe şi o variantă cu un pic "echivalent", gen 12f508/509, dar căutările mele pe google au dus la fix nimic... mă rog, m-a ameţit cu "smart led tv"-ul samsungului, şi nimic pe subiectul care mă interesa pe mine... are careva vre-o idee??? sau pur şi simplu va trebui să stau personal cu nasul în listingul pentru tiny45 ăla, şi să scriu softul de la zero??? Link spre comentariu
francezu Postat August 21, 2010 Partajează Postat August 21, 2010 Incearca-l pe asta : http://picprojects.org.uk/projects/rgb/index.htm daca vrei neaparat ceva cu PIC. Oricum 12f508 este mult prea slab fata de tiny45, nu poti vorbi de echivalenta intre ele. Link spre comentariu
Cilibiu Postat August 21, 2010 Partajează Postat August 21, 2010 Eu miam achizitionat un http://www.adelaida.ro/product_info.php?products_id=712 si vreau sa zic ca face mult mai mult decat lincurile de mai sus, iar la pretul lui eu zic ca merita! Are 30 de programe pentru diferite culori si nuate,intesitati de lumina plus jocuri de lumini! Link spre comentariu
MifTy Postat August 23, 2010 Autor Partajează Postat August 23, 2010 cilibiule, kitul de la adelaida cred că e chiar un smartled cu tiny45, cu alt soft, etc, etc...francezule, am zis şi eu c-o fi echivalent, la urma urmei, nu te poţi aştepta la cine ştie ce de la un mcu cu 8 pini, şi nu's nici marele expert în picuri sau averele, aşa că n-am mare idee care e echivalent cu care din "concurenţă" până nu compar datasheeturile între ele...ideea e pur şi simplu că am 2 12f509, şi am trecut de faza lui "aprinde ledul", "fă-l să clipească", şi voiam ceva nu foarte avansat faţă de faza asta... iar un "smartled" părea cea mai bună alegere... mai ales că vedeam cu ochiu' rezultatul, nu ca la debouncing (da, trec prin fiecare din lecţiile de la gooligum...)mai am şi 2 16f609, dar mi se pare cam exagerat pentru ceva aşa simplu ca un pwm care să comande un led rgb "să facă frumos" să folosesc unul d'ăsta, mai ales cu softul scris în c...mai ales că 509 are şi el un pwm hardware... Link spre comentariu
francezu Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Din pacate 12f509 nu are nici un canal pwm hw, stiva hw este de doar doua nivele si nu are intreruperi. Mi se pare prea complicat, daca nu imposibil, sa faci 3 canale pwm in soft pe un astfel de mcu., principala problema ar fi stiva hw prea mica. 12f609 este mai potrivit pt sarcina asta, ai putea sa incerci sa portezi codul de aici pe 12f609 daca te descurci cu asm-ul. Link spre comentariu
MifTy Postat August 23, 2010 Autor Partajează Postat August 23, 2010 am să încerc, napoleoane, numai că-mi tot dă eroare situl când încerc să iau schema şi listingul...pesemne ştie că am ajuns acolo la îndrumarea unui francez, şi... serios vorbind, dacă poţi face un attach... Link spre comentariu
francezu Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 E de la ei, cum se zice si eu le-am luat mai greu. Link spre comentariu
Vizitator Bruno Postat Iulie 11, 2012 Partajează Postat Iulie 11, 2012 sal.un fel de smart led am facut si eu.intra pe YOU TUBE la:Grozav Adrian, si vezi ce stie sa faca un rgb led 5050.am folosit pic 12F629. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum