Vizitator deaddj_fredy23 Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 aaa.. ok pai .. am cumparat de curand un mixer pentru ca mam plictisit sa stau pe pc nonstop in virtual dj .. si sa ma tot jok cu el am luat un behringer vmx200 .. banuesc ca toata lumea il stie.. am luat si un cablu rca lam conectat la mixer respectiv (cap alb.. imput2 cap rosu imput1) si jackul in placa de sunet a calculatoruluiam bagat si castile totul parea ok .. am intrat in virtual dj am umblat la settings si sunt cam in felu urmatorInputs : None ...Outputs : External Mixer Sound Card(s) : Mono Separed si am zis ca asa merge ... am dat record.. si am incercat sa combin 2 piese si nu se intampla nimik melodiile doar mergeau ... eu in casti auzeam tot cand voiam sa dau low jos de tot .. sau dadeam unpic mai incet vreau sa stiu cum pot face sa mearga softul virtual dj cu mixeru .. sau chiar si tracktor 3 (de preferat)p.s. ca sa pot sa redau sunetul ce reiese din mixe pe un sistem .. sau macar o boxa trebuie conectat neaparat un cablu rca ? la main out din spatele mixerului ? (cu toate ca am dat record si nu se intampla nimik) Link spre comentariu
augustin Postat August 20, 2010 Partajează Postat August 20, 2010 vreau sa stiu cum pot face sa mearga softul virtual dj cu mixeru .. sau chiar si tracktor 3 (de preferat)p.s. ca sa pot sa redau sunetul ce reiese din mixe pe un sistem .. sau macar o boxa trebuie conectat neaparat un cablu rca ? la main out din spatele mixerului ? (cu toate ca am dat record si nu se intampla nimik)Nu poti sa faci softul virtual dj sa mearga cu mixerul...pc tre sal faci sa scoata semnal in mixer......pt virtual dj iti trebuie o consola de genul Numark dmc !!!!!!!!!!!!sa poti sa redai sunetul ce iese din mixer pe un sistem ...boxa nu poti sa pui la mixer daca nu are amplificare....decat boxa activa....tre sa conectezi mixerul la sistem ....adica din mixer iesi din main out...si in sistem intri la IN...depinde si de sinstem decare este 2.1....5.1...si prin ce mufe primeste semnal....eu am unul 5.1..si ia semal prin 3 mufe jack..........Mai simplu ...sa iti dai seama cam ce vreau sati zic este sa faci in felul urmator.....iesi din calculator cu un cablu de pe mufa verde a placi de sunet...si il conectezi la unu din canalele mixerului pe IN....sau LINE IN ..cum ai tu acolo.....apoi din mixer iesi de pe MAIN OUT si intri in sistem sau in amplificator ...si gata tre sa se auda sunetul.....Bafta ...hai ca nu e asa de greu...!!!!!!!!!!! Link spre comentariu
Vizitator deaddj_fredy23 Postat August 20, 2010 Partajează Postat August 20, 2010 hmmm ok am inteles mai am o intrebare ... de exemplu daca plec cu un cablu din mufa verde de la pc in mixer pe 2 canale (deci cablu rca din pc se duce... cablu alb.. pe ch1 si cablu rosu pe ch2) si scot si de la main out un cablu care duce la sistem .. am sanse sa bag cate o piesa pe fiecare canal si sa pot sa le controlez ? (adik in sistem sa se auda doar o singura piesa si cand vreau eu sa se auda si cealalta? ... si de preferat .. daca poate cineva sami dea un nume de program ceva care merge cu behringer vmx200... sau care e compatibil sa mearga softu din pc cu mixeru Link spre comentariu
augustin Postat August 20, 2010 Partajează Postat August 20, 2010 hmmm ok am inteles mai am o intrebare ... de exemplu daca plec cu un cablu din mufa verde de la pc in mixer pe 2 canale (deci cablu rca din pc se duce... cablu alb.. pe ch1 si cablu rosu pe ch2) si scot si de la main out un cablu care duce la sistem .. am sanse sa bag cate o piesa pe fiecare canal si sa pot sa le controlez ? (adik in sistem sa se auda doar o singura piesa si cand vreau eu sa se auda si cealalta? ... si de preferat .. daca poate cineva sami dea un nume de program ceva care merge cu behringer vmx200... sau care e compatibil sa mearga softu din pc cu mixerupoti sa faci cea ce vrei u...dar nu asa se face ......''cablu rca din pc se duce... cablu alb.. pe ch1 si cablu rosu pe ch2) si scot si de la main out un cablu care duce la sistem .. am sanse sa bag cate o piesa pe fiecare canal si sa pot sa le controlez ?''nu asa trebe......lasami pe PM un id de mess deal tau si vb....sati explic mai multe...Bafta!!!!!!!! Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat August 20, 2010 Partajează Postat August 20, 2010 Ma, omu' a cerut un sfat AICI PE FORUM.Deci, ca sa faci VDJ sa mearga cu softuri externe ai 2 optiuni. Una e sa ai consola/playere/mixer pe USB si sa ti'l recunoasca calculatorul, si daca ai consola poti sa invarti butoanele pe consola si sa se reflecte in VDJ. A doua varianta e sa ai un mixer de DJ obisnuit, si o placa de sunet 5.1 plus 2 cabluri RCA (adica un cablu jack la alb+rosu, si inca un cablu jack la alb+rosu, ambele se baga in placa de sunet). Iti instalezi driverul ASIO4ALL, si o sa'ti apara 2 seturi de canale. Dezactivezi tot ce e cu "IN", iar in Sound Setup la VirtualDJ pui ASIO Driver si External mixer. Astfel deck'ul stanga de pe virtualdj o sa fie pe canalul 1, deck'ul dreapta pe canalul 2. Daca nu nimeresti mufele din prima, una sigur e cea verde, pe a 2'a poti sa o faci pe incercate ca nu sunt asa multe. O sa poti lucra cu crossfaderul mixerului intre cele 2 deck'uri insa asta nu se va reflecta in softul in sine. Ca sa schimbi melodiile, sa pui efecte, sau sa treci in loop in VirtualDJ folosesti scurtaturile din tastatura (cu TAB'u selectezi playerul, S e stop, cifrele sunt loop'urile, restul le vezi in Config -> Mappers). Link spre comentariu
Vizitator deaddj_fredy23 Postat August 21, 2010 Partajează Postat August 21, 2010 hmmm :-? interesant lucru spui tu Asio4All il am chiar de o perioada buna .eu la mixer la Main Out am cablu rca care se conecteaza la sistem mixerul scoate sunetu ok acum si mai am un cablu rca conectat pe ch1 care duce direct la placa de sunet (acum nu stiu daca e buna placa.. am un SoundMAX Integrated Digital HD Audio deci nu cred ca e 5.1) daca ash avea o placa 5.1 sa inteleg ca mai pot baga inca un cablu rca pe ch2 al mixerului care duce dinou la placa de sunet ?si totusi am inteles de la cineva ca se poate conecta orice mixer la vdj cu ajutorul unu sound card .. (cei ala nu stiu) Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat August 21, 2010 Partajează Postat August 21, 2010 SoundMAX Integrated Digital HD Audio deci nu cred ca e 5.1) daca ash avea o placa 5.1 sa inteleg ca mai pot baga inca un cablu rca pe ch2 al mixerului care duce dinou la placa de sunet ?Daca nu e cumva vorba de un LAPTOP atunci placa este sigur 5.1 ba chiar 7.1. Cate iesiri jack are placa de sunet in spate? Link spre comentariu
Vizitator deaddj_fredy23 Postat August 22, 2010 Partajează Postat August 22, 2010 nu .. nu este vorba de leptop ci de calculator pai in spate am 3... (roz(microfon) verde , si mov) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum