Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dus electronic

mikella

Postări Recomandate

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mikella

12

• remus68

4

• The Stressmaker

3

• lorik199

2

Top autori în acest subiect

ar trebui sa aiba in cazuri de amorteala si dureri.cred ca astazi fac rost de placute de plumb si pun totul in cutie.cred ca pe seara fac o proba asa cum trebuie si dupa aia iti spun exact ce face

Link spre comentariu

ar trebui sa aiba in cazuri de amorteala si dureri.cred ca astazi fac rost de placute de plumb si pun totul in cutie.cred ca pe seara fac o proba asa cum trebuie si dupa aia iti spun exact ce face.din teste te furnica pe locul dintre fire cand le pui pe tine dar trebuie placute ca arde doar firul.parca ar fi incins la foc asa arde

Link spre comentariu

Pune un transformator de 220V la 9V sau 6V. Asa ai putere mai mare deoarece ai o tensiune efectiva disponibila de 12 - 1.2 (caderea pe jonctiunea CE a tranzistorului la saturatie) =10.8V.

Link spre comentariu

Eu zic să nu exageraţi cu multiplicarea tensiunii, şi cu atît mai puţin, cu puterea transmisă către secundar; în fapt nu se doreşte obţinerea unui instrument de tortură.

Link spre comentariu

asa ramane nu mai modific nimic ca merge bine.daca alimentez de la o sursa nai tapana curenteaza rau de tot.l-am alimentat de la 12v 500ma si este ok.inca nu am facut rost de plumb pentru placute dar gasesc eu pana la urma!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări