lorik199 Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 are vre-un efect benefic asupra corpului? Link spre comentariu
mikella Postat August 24, 2010 Autor Partajează Postat August 24, 2010 ar trebui sa aiba in cazuri de amorteala si dureri.cred ca astazi fac rost de placute de plumb si pun totul in cutie.cred ca pe seara fac o proba asa cum trebuie si dupa aia iti spun exact ce face Link spre comentariu
mikella Postat August 24, 2010 Autor Partajează Postat August 24, 2010 ar trebui sa aiba in cazuri de amorteala si dureri.cred ca astazi fac rost de placute de plumb si pun totul in cutie.cred ca pe seara fac o proba asa cum trebuie si dupa aia iti spun exact ce face.din teste te furnica pe locul dintre fire cand le pui pe tine dar trebuie placute ca arde doar firul.parca ar fi incins la foc asa arde Link spre comentariu
remus68 Postat August 24, 2010 Partajează Postat August 24, 2010 Acum ai inteles cum functioneaza un scaun electric? Link spre comentariu
mikella Postat August 24, 2010 Autor Partajează Postat August 24, 2010 montajul asta este bun pentru adormiti,sa ii mai trezeasca un pic Link spre comentariu
The Stressmaker Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 Pune un transformator de 220V la 9V sau 6V. Asa ai putere mai mare deoarece ai o tensiune efectiva disponibila de 12 - 1.2 (caderea pe jonctiunea CE a tranzistorului la saturatie) =10.8V. Link spre comentariu
rasputin Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 Eu zic să nu exageraţi cu multiplicarea tensiunii, şi cu atît mai puţin, cu puterea transmisă către secundar; în fapt nu se doreşte obţinerea unui instrument de tortură. Link spre comentariu
remus68 Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 Tensiunea prea mare din secundarul transformatorului de iesire, poate provoca arsuri grave si nu numai! Link spre comentariu
mikella Postat August 28, 2010 Autor Partajează Postat August 28, 2010 asa ramane nu mai modific nimic ca merge bine.daca alimentez de la o sursa nai tapana curenteaza rau de tot.l-am alimentat de la 12v 500ma si este ok.inca nu am facut rost de plumb pentru placute dar gasesc eu pana la urma! Link spre comentariu
Kuki Postat August 28, 2010 Partajează Postat August 28, 2010 pentru placute nu trebuie plumb neaparat, merge si inox; plumbul e de pe vremea cind nu era de gasit inox... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum