radue Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Reveniti la subiect va rog. Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Daca iei hp vezi sa nu te zgarcesti la filtru altfel o sa iti iasa o boxa care o sa chiuie de numa numa pe medii.Avand in vedere ca il folosesti cu filtrul ala si cu comp44 chiar nu prea conteaza ce alegi. PS: Nexus, DNA are stilul lui aparte cand scrie ceva. Nu trebuie nimeni sa faca cercetari prea mari si nici nu trebuie sa fie "rau intentionat" ca sa isi dea seama...bla bla bla. Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 La banii aia , hp15 este super onorabil Am ascultat o boxa full range 3 cai si avea hp15 pe woofer in 82 litri BR , probabil e maximul de calitate la bani foarte putini.....Respect calitatea RCF , dar exista si JBL si ElectroVoice ..... Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Nu am ascultat LW-ul, dar despe Hp-15W pot sa-ti spun cateva lucruri:- nu coboara ca si un subwoofer ( evident ) dar e multumitor daca il folosesti in casa; afara poti sa-ti iei gandul de la el ( pe medii reuseste, dar la 2-4 m de boxa nu o sa mai auzi deloc joase - am testat in aer liber );- daca vrei sa coboare frumusel iti va trebui o incinta relativ mare ( eu am avut un dulap ed 120L acordat la 45 Hz si era multumitor )- iti trebuie un driver capabil sa coboare destul de jos pentru ca la capitolul medii iti dai seama ca nu sta bine de tot\Daca boxele sunt folosite in casa, nu te plimbi cand asculti ( adica stai pe loc ) atunci poate merge si ceva tweeter din seria PHT, dar o sa ai o lipsa de medii maricica. Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 RAdu, lasa-l nu il mai ameti.Cu filtrul si cu driverul ala tot aiurea o sa sune. Si daca pune pht mare lucru nu iese.Ca-i LW sau HP ce mai conteaza?Bas ca un subwoofer adevarat n-o sa scoata niciunu intr-o boxa de dimensiuni normale pe 2 cai, iar ditamai dulapul n-are rost sa faca.Pentru o petrecere tot e bun asa ca lumea e fericita. Link spre comentariu
djx700 Postat Octombrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2010 fiecare cu parerile lui ..... din cate am citit si pe alte forumuri lw-ul este capabil de a face fata intr-o incinta pt subwoofer....eu ma schimb de la subiect ! imi fac basi cu lw .... incinta este band pass 6. acum astept sa imi taie un amic palul..... Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 http://clienti12.claus.ro/~elforum/view ... 2&start=15 Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Omu si-a luat LW...Deja nu are rost sa dezgropam rahatu si sa cautam rame.Oricum parerea cred ca si-o pastreaza fiecare: HP-15W e decent, dar nu are subbas Link spre comentariu
adircf Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 http://clienti12.claus.ro/~elforum/viewtopic.php?f=4&t=11602&start=15Faine vremuri Ontopicdjx700, lasa comp-uril deoparte si mai strange portofelul pentru ceva mai calitativ. Pacat sa-ti obisnuiesti urechea cu sunetul cam prost al comp-ului. Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Djx, ce sa zic tocmai te bagi la incinte facute la plezneala. Mult noroc!clar, si daca tot rascolim mortii hai sa vedem si alte povesti..interesante:viewtopic.php?f=4&t=15939&hilit=hp15w&start=15viewtopic.php?f=4&t=11602&p=95979&hilit=hp15w#p95979 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum