Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

satelit cu hp15w sau lw1503

djx700

Postări Recomandate

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djx700

6

• Mircea Bartic

4

• Sharky

3

• radue

3

Top autori în acest subiect

• 1 lună mai târziu...

eu zic ca hp e destul de suficient si coboara destul de bine la 200 de lei e un dif pentru sub destul de bun nu cred ca o sa il folosesti tu la puterea reala rezista si scoate destul de mult acum depinde ce vrei sa faci cu el.

Link spre comentariu

oricine poate construi un difuzor, putini stiu sa-l construiasca corect ...asculta si compara inainte sa dai banii, nu te lua dupa niste specificatii scoase din burta de chinezi.

Link spre comentariu

China nu, daca e sa spunem lucrurilor pe nume. Nu ca ar fi ceva rău, dar totuşi, a confunda Tailanda cu China este ca si cand ai confunda Bucurestiul cu Tirana.Pentru cine nu stie, Tailanda este o monarhie care nu a fost comunista niciodată. Tailandezii nu au nici o asemnare cu chinezii, nici din punct de vedere religios, sau al mentalitatilor.just for the record

Link spre comentariu

Ce papagal esti.

Am inteles ca te-ai facut mare de pe spinarea lui Dan, dar mai munceste si tu ceva, nu numa copy-paste.

Posted Image

ce-i adi, te umfla invidia ? :ras:

ar trebui sa incerci si tu sa muncesti ceva in loc sa iti folosesti tot timpul disponibil urmarindu-ma pe mine :limb:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări