djx700 Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 as vrea sa imi fac inca 2 sateliti si nu stiu ce dif de bas sa pun......hp15w sau lw1503 ca inalta ma gandeam la comp 44 .... si filtru dyfp20 sau dyfp62? astept pareri..... incinta va fi cea de mai jos : http://i14.tinypic.com/2mmznr7.jpg Multumesc ! Link spre comentariu
djx700 Postat August 19, 2010 Autor Partajează Postat August 19, 2010 o parere cv?????????? Link spre comentariu
djx700 Postat August 21, 2010 Autor Partajează Postat August 21, 2010 cred ca imi iau lw-ul ....... Link spre comentariu
micu_Ovi Postat August 21, 2010 Partajează Postat August 21, 2010 a facut o cunostinta modelu ala de incinta cu lw si a zis ca se aude bine ......... Link spre comentariu
djx700 Postat August 22, 2010 Autor Partajează Postat August 22, 2010 ok merci !!!!!!! Link spre comentariu
cata_124 Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 eu zic ca hp e destul de suficient si coboara destul de bine la 200 de lei e un dif pentru sub destul de bun nu cred ca o sa il folosesti tu la puterea reala rezista si scoate destul de mult acum depinde ce vrei sa faci cu el. Link spre comentariu
djx700 Postat Septembrie 30, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2010 mi-am luat lw si suna criminal Link spre comentariu
baga Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 Ar fi interesanta o comparatie intre cele doua difuzoare unul langa altul.Lw este mai puternic, dar oare suna mai bine ca hp? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 oricine poate construi un difuzor, putini stiu sa-l construiasca corect ...asculta si compara inainte sa dai banii, nu te lua dupa niste specificatii scoase din burta de chinezi. Link spre comentariu
Vizitator Mosneagu Postat Octombrie 3, 2010 Partajează Postat Octombrie 3, 2010 Cele de la PA sunt perfecte?Nu tot de chinezi sunt facute? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 3, 2010 Partajează Postat Octombrie 3, 2010 China nu, daca e sa spunem lucrurilor pe nume. Nu ca ar fi ceva rău, dar totuşi, a confunda Tailanda cu China este ca si cand ai confunda Bucurestiul cu Tirana.Pentru cine nu stie, Tailanda este o monarhie care nu a fost comunista niciodată. Tailandezii nu au nici o asemnare cu chinezii, nici din punct de vedere religios, sau al mentalitatilor.just for the record Link spre comentariu
adircf Postat Octombrie 3, 2010 Partajează Postat Octombrie 3, 2010 Ce papagal esti. Am inteles ca te-ai facut mare de pe spinarea lui Dan, dar mai munceste si tu ceva, nu numa copy-paste. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Octombrie 4, 2010 Administratori Partajează Postat Octombrie 4, 2010 viewtopic.php?f=4&t=53158&start=15 Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Ce papagal esti. Am inteles ca te-ai facut mare de pe spinarea lui Dan, dar mai munceste si tu ceva, nu numa copy-paste. ce-i adi, te umfla invidia ? ar trebui sa incerci si tu sa muncesti ceva in loc sa iti folosesti tot timpul disponibil urmarindu-ma pe mine Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Octombrie 4, 2010 Administratori Partajează Postat Octombrie 4, 2010 va rog ! Aici nu e balamuc, daca vreti sa va certati sa o faceti in alt aparte ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum