Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema whirlpool fl 5085

efti

Postări Recomandate

salut am de 4 ani o masina de spalat whirlpool fl 5085,pana acum nu a avut nici o problema dar de 3 zile a inceput sa aiba probleme, cand ajunge pe programul stoarcere incepe sa faca un zgomot,iar cuva merge cam greu in anumite poziti dar nu mereu,in restul programelor merge bine nu stiu ce ar putea sa aiba

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vio2007

2

• efti

2

Top autori în acest subiect

Verifica daca este bine fixata (centrata) pe podea din suruburi , contragreutatea sa nu aiba suruburile slabite,verifica sistemul de amortizare - telescoapele.Acum am citit postul tau inca o data, cuva este fixa ,tamburul cu rufele se roteste .Daca se aude un huruit este posibil sa fi intrat apa la rulmentii tamburului.Zgomot sacadat se mai aude si de la fermoare nenchise ori nasturi cand stoarce.Verifica vizual motorul ,cureaua de antrenare sa fie intinsa.Da mai multe detalii despre ce se intampla.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări