Vizitator dstefan Postat August 24, 2004 Partajează Postat August 24, 2004 sal'tareintentionez sa construiesc o incinta cu dif-ul: PAudio HP-12T. incinta ar trebui sa fie HI-FI nu PA. ma puteti ajuta cu ceva sfaturi? model, tip incinta ... x-over (daca e cazul) ... dimensiuni ... materiale ... ... ... cam tot ce-mi trebuie si mura-n gura ca sint incepator (sau proaspat cum ar spune unii) in ale DIY.sau sa ma lamuriti daca nu merge facut asa ceva!merci anticipat Link spre comentariu
Vizitator mart Postat August 25, 2004 Partajează Postat August 25, 2004 pentru o incinta cu un dif iti trebuie un dif. coaxial sau asa ceva (pentru mai multe informatii contacteaza`l pe DJ DNA)P.S. dif.HP-12T nu cred ca e coaxial :lol: Link spre comentariu
Vizitator dstefan Postat August 25, 2004 Partajează Postat August 25, 2004 sal'tare dif-ul PAudio HP-12T este 'HIGH POWER BASS & FULL RANGE' dupa cum spune producatorul. uitati si spec: http://www.paudio-europe.com/products/d ... hp-12t.htm . Link spre comentariu
Guest1 Postat August 25, 2004 Partajează Postat August 25, 2004 sal'taredif-ul PAudio HP-12T este 'HIGH POWER BASS & FULL RANGE' dupa cum spune producatorul.uitati si spec: http://www.paudio-europe.com/products/d ... hp-12t.htm.Daca tu esti multumit cu o boxa care va avea un raspuns in frecventza 50-10000 Hz e OK. :wink: Dar eu zic sa-i pui si un tweeter. Link spre comentariu
Vizitator mart Postat August 26, 2004 Partajează Postat August 26, 2004 cel mai bine iti ieu un hp-10w si un "tzignal" pe masura si gata treaba :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu
titro Postat August 30, 2004 Partajează Postat August 30, 2004 mai bine hp-10W + pht 405 cu filtrul de 12 dB/octava setat la 4 KHz si inalta atenuata cu vreo 7 dB Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum