Vizitator urdesandrei Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 rulez pe un laptop dell studio 1555, cu 2 sisteme de operare, xp si windows 7, din cauza necompatibilatatii a unor programe si jocuri, si de aceia am decis sa rulez cu 2 sisteme de operare, si vreau sa -mi fac un backup, aici am o nelamurire, sa-l fac cand rulez pe seven sau XP? conteza? vreau numai decat sa-mi fac doarece instalarea windows+drivere+programe dureaza aproxomativ 3,5 ore, si nu as vrea sa fac aceasta operatiune de fiecare data cand se ''buleste'' windowsu, din cauza serviciului nu mai am atat timp, multumesc pentru intelegere Link spre comentariu
Vizitator Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 Eu folosesc RIP Linux pentru backup. Incape pe un USB de 256 MB sau un CD, boot-ezi din el si faci clona la partitia cu sistemul de operare si la MBR. Avantajul ar fi ca e gratis si face exact ce-i spui, dezavantajul este ca trebuie sa ai cunostinte minime despre notarea partitiilor si folosirea liniei de comanda sub Linux. Link spre comentariu
Spitfire Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 Imaginea partitiei cu win+drivere+programe(C:/) poate fi salvata cu Norton Ghost pe partitia D:/, si in 5 minute se poate reface C:/-ul cum a fost in clipa in care s-a creat acea imagine pe D:/. Link spre comentariu
RobyToby Postat Septembrie 4, 2010 Partajează Postat Septembrie 4, 2010 Sau poti sa folosesti Acronis True Image cu care faci un backup si chiar daca iti cade sistemul de operare Acronis instaleaza backup-ul in 7-10 minute depinde de marime . Parerea mea este ca Acronis e mai bun decat Norton Ghost ,tu alegi .Poti sa le incerci pe fiecare si in felul acesta vezi care este mai bun . Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Septembrie 4, 2010 Partajează Postat Septembrie 4, 2010 Si mie imi place mai mult Acronis. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum