bbg Postat Septembrie 12, 2005 Partajează Postat Septembrie 12, 2005 Asa se joaca baietii mari:QSC-MX3000A (2x1200W/4ohm) Link spre comentariu
bbg Postat Septembrie 12, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2005 continuare: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 12, 2005 Partajează Postat Septembrie 12, 2005 qsc face misto amplificatoare Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Septembrie 12, 2005 Partajează Postat Septembrie 12, 2005 Misto misto. Link spre comentariu
Adi Florin Postat Septembrie 12, 2005 Partajează Postat Septembrie 12, 2005 Mi se pare mie sau sunt doar 3 perechi de finali/canal? :shock: Doar cu atatea nu prea se poate obtine la iesire 1200W. Si radiatorul e destul de mic si nici macar eloxat. Chiar daca are ventilatie, parerea mea este ca acel amplificator nu poate sa debiteze 2x1200W. :roll: Poate nu vad eu bine. Va rog sa ma corectati daca gresesc. Link spre comentariu
ICEMAN Postat Septembrie 12, 2005 Partajează Postat Septembrie 12, 2005 nici eu nu cred la radiatorul ala, sa duca atataoricum are 6 perechi pe canal nu 3(de finali)dar totusi la asa radiator... io tre sa pun cam ca ala la IPA400 si el are la 2x1200?hai sa fim seriosi... altii folosesc 10 perechi de finali pt 1000 si el are 6 perechi la 1200 :roll: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 12, 2005 Partajează Postat Septembrie 12, 2005 ce tranzistori are? Link spre comentariu
bbg Postat Septembrie 13, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2005 misto, da' te cam cocoseaza... de unul singurtrasnitori finali: clasica pereche 1302/3281 (x6)clasa: G pe 3 niveletopologie: alimentare flotanta (iesire la masa) -> tranformator E+I - capacitati parazite mai mici, prefinalii (conexiune Szilkai cu finalii) comandati direct din AOexcursie tensiune: max 250Vpp (in gol) cu limitare ptr. cei cu "da muzica mai tare"Nu-i ptr. utilizare casnica, fidelitatea e buna dar nu excelenta, iar ventilatorul se aude lejer de la cativa metri cand e liniste. Acestea nu prezinta nici-un impediment cand e folosit la "zburat" urechile in spatii vaste...Nu va faceti griji, scoate lejer 2x1500W, a functionat ani de zile pe 2,7ohm. Nu-l comparati cu chinezariile de pe piata, QSC stie ce face, chiar daca in ultima vreme a cam inceput sa taie pe la colturi. Oricum, exemplarul cu pricina are 10 ani iar proprietarul nu prea s-a omorat cu intretinerea si totusi functioneaza ireprosabil (cu exceptia unui mic defect in circuitul de protectie - partea de semnal si putere e OK).Radiatorul e suficient ptr. cl. G - nu dispa mai mult de 250W/canal - si nu e necesar sa fie eloxat, la racire fortata nu mai conteaza radiatia sau verticalitatea aripioarelor.Puteti compara cu radiatoarele de la "sobele" Prescott care trebuie sa disipe 100W la o diferenta de max. 40K. Link spre comentariu
Adi Florin Postat Septembrie 13, 2005 Partajează Postat Septembrie 13, 2005 Aaa..daca e in clasa G se explica de ce are radiatorul asa mic. Dar pe bune eu tot nu vad unde sunt cele 6 perechi/canal. Nu se observa decat 6 tranzistori mari intr-o parte si 6 mai mici. Sau tot ce se vede (12 tranzistori mari si 6 tranzistori mai mici) sunt de pe un canal, iar celelalt canal e pe dedesupt si nu se vede? :? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 13, 2005 Partajează Postat Septembrie 13, 2005 se vede clar in poze ca sunt doua perechi de 6 tranzistori pe canal. Link spre comentariu
Adi Florin Postat Septembrie 13, 2005 Partajează Postat Septembrie 13, 2005 Da, al 2-lea canal e dedesupt. Sunt suprepuse cele 2 placi. Link spre comentariu
csl1131 Postat Septembrie 13, 2005 Partajează Postat Septembrie 13, 2005 ce integrate are ca drivere pt mosurile care asigura schimbarea de voltaj ??? , ca din schema nu mi-am dat seama..pt ca nu scria..dupa schema trebuie sa fie ceva integrate cu vreo 9 picioruse,(probabil in linie) sau cu 2 randuri de 5 picioruse... (ce scrie pe ele..asta ma intereseaza, de pe placa principala...poti sa imi spui si mie..???) Link spre comentariu
bbg Postat Septembrie 14, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2005 ce integrate are ca drivere pt mosurile care asigura schimbarea de voltaj ??? , ca din schema nu mi-am dat seama..pt ca nu scria..dupa schema trebuie sa fie ceva integrate cu vreo 9 picioruse,(probabil in linie) sau cu 2 randuri de 5 picioruse... (ce scrie pe ele..asta ma intereseaza, de pe placa principala...poti sa imi spui si mie..???)Ar mai fi si TO-100... Sunt module (4 buc.) SMT cu componente discrete.Asisderea si modulul ptr. protectie (cel care a fost defect si inlocuit).In afara de AO din calea de semnal, nu prea s-au omorat cu CI. Link spre comentariu
Vizitator psc-audio Postat Septembrie 14, 2005 Partajează Postat Septembrie 14, 2005 Acel QSC e un pic cam vechiut sa vedeti ce ampuri fac baietii acum .Nu cred ca sunt normali !!! :lol: Link spre comentariu
csl1131 Postat Septembrie 14, 2005 Partajează Postat Septembrie 14, 2005 eu ziceam ca asa ceva e foarte usor de integrat in alte amplificatoare pe care vreau sa fac..si imi place partea de control la mosurile alea... dinaia am intrebat ce e pe acolo..ca e foarte simpla... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum