Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

75W low distortion amplifier

csl1131

Postări Recomandate

• Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• csl1131

8

• TITI

7

• FIXVID

3

• ICEMAN

3

Top autori în acest subiect

• 2 luni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

Gata , l-am facut mere...........Nu ma luati cu masuratori prea multe ca nu am timp acu sa scot osciloscopu din debara , nu de alta da vin sarbatorile si e treaba prin casa....Alimentarea am pus-o +- 34V ca aveam un trafo de vreo 240VA cu doua iesiri de 24v , toroidal binenteles. Filtraj am 20.000micro pe ramura , curentul de mers in gol l-am pus 80 mA.Nu oscileaza , se aude chiar fff bine mie imi place , a si sa nu uit daca asculti la nivele mari nu se incing radiatoarele exagerat..Se merita facut.

Link spre comentariu

O sa trebuiasca acum un corector cat mai bun pentru el , dati si voi o ideie si sa nu ma luati cu tda1524!!!!!!!! Cred ceva pe tranzistori sau operationale nu stiu daca are careva ceva sigur poate imi zice si mie...

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

HELP va rog frumos am vrut sa reglez un pic biasul la unul din canale ca umblasem la el si din greseala am conectat ampermetrul aiurea pe ramura de minus s-a intamplat asta..........Am doua zile de cand ma chinui cu el si nu ii dau de capat, finalii prefinalii is buni suerdioda buna circ de protectie bun si el nu stiu ce sa mai fac...Q17 a fost defect si l-am inlocuit restul nu mai pare sa fie ceva defect si totusi pe ies am minus....Toata chestia este ca la colectur Q6 la canalul bun care merge am 0V dar la asta busti am -33V aprox tens de alim care e cam -34V..., vorbesc de ramura de minus , daca scot q6 care e bun apare la colectorul acetuia +33V, ciudat la colectoruQ8 unde tot asa la canalul bun am 0v apare tens de -33v , pe toti pinii superdiodei am cam tot -33vam verificat tot nu stiu ce sa mai fac, deci am verificat prin strapare la cablaj ..Finalii si prefinalii repet is buni doar ca in bazele prefinalilor apare minunata tens de -33v si nu stiu de ce , va rog poate ma ajutati... ceva imi scapa si nu stiu ce , altfel etajele finale merg execelent , sa nu uit la finali am pus 2SA5200 si 2SC1943...........Scuze de roman si mutumesc de ajutor. :lovestory:

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări