Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

75W low distortion amplifier

csl1131

Postări Recomandate

• Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• csl1131

8

• TITI

7

• FIXVID

3

• ICEMAN

3

Top autori în acest subiect

probabil piesele costa vreo 28 lei toate....dublu cat ar costa un amp cu tda7294.... dar nici nu se compara cu asa ceva.....daca ai si boxe bune se merita..daca asculti numai manele, sau altceva si vrei sa fie numai gzomot..probabil ca zici ca e scumpo, si complicat..si nu se merita...

Link spre comentariu

sunt masurate in "real world", de cine a calculat schema...eu am recalculat numai protectia ca sa mearga cu 2sc5200/2sa1943 .....(acolo original erau 1308/... care se vad in schema, dar alea au second breakdown putin mai sus, adica au putin putere mai mare deact 5200 la tensiuni mai mari, si nu au nici asa predominant "beta drop", la fel si prefinalii erau altaii, care sa aiba o capacitate act mai mica , ca sa nu ai aefectul de beta dropa, si sa iti bage distorsiuni mai mari in 4 ohmi decat la 8 .....)e si cablajul la asta in cartea respectiva...daca e cineva interesat..

Link spre comentariu

Pune si cablajul daca tot ai inceput. In ce priveste cifrele, taaare asi fi curios cu ce sint masurate, cred ca mai degraba sin obtinute prin calcule. Oricum nu asta e foarte important, schema e destul de stufoasa si daca ne dai si cablajul o testez eu in cel mai scurt timp si va spun cum merge. Cele bune,

Link spre comentariu

Ar trebui facuta denominarea zerourilor de la acel amplificator :)0,9% distorsiuni mai merge .Sunt rau ?Bine....daca ziceti voi....sa fie 0.09% .

alea sunt THD, nu THD+N, e o mica diferenta intre ele..sau mare depinde cat e ecranat de bine....
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări