Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme placa video

Vizitator c2is7i

Postări Recomandate

Vizitator c2is7i

Salut... am o placa video nvidia 9600 gt 512mb ddr2 si de ceva vreme cand intru intr-un joc dupa maxim 10 minute ingheata imaginea numai merge nici o combinatie de butoane iar sunetul ramane blocat , iar cand nu sunt intrat intr-un joc pe desktop imi face niste dungi care apar si dispar intr-un interval de cateva secunde va rog daca puteti sa ma ajutati....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• The Stressmaker

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

2 posibile probleme. Prima ar fi ca ai probleme cu sursa, imprumuta o sursa mai puternica si fa o proba. A doua ar fi sa ai probleme din cauza OC-ului cu memoriile din placa video, daca artifactele (dungile) apar cam in acelasi loc. Am sesizat ca modelele astea vin overclock-ate din fabrica. Incearca un "underclock" cam cu 5-10% mai mic plus o racire mai buna a zonei placii (un ventilator sau capacele scoase la carcasa daca e cald in camera). Ce ai tu seamana cu ce e aici (eng) http://forums.nvidia.com/index.php?show ... pid=350116

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări