Vizitator c2is7i Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 Salut... am o placa video nvidia 9600 gt 512mb ddr2 si de ceva vreme cand intru intr-un joc dupa maxim 10 minute ingheata imaginea numai merge nici o combinatie de butoane iar sunetul ramane blocat , iar cand nu sunt intrat intr-un joc pe desktop imi face niste dungi care apar si dispar intr-un interval de cateva secunde va rog daca puteti sa ma ajutati.... Link spre comentariu
The Stressmaker Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 2 posibile probleme. Prima ar fi ca ai probleme cu sursa, imprumuta o sursa mai puternica si fa o proba. A doua ar fi sa ai probleme din cauza OC-ului cu memoriile din placa video, daca artifactele (dungile) apar cam in acelasi loc. Am sesizat ca modelele astea vin overclock-ate din fabrica. Incearca un "underclock" cam cu 5-10% mai mic plus o racire mai buna a zonei placii (un ventilator sau capacele scoase la carcasa daca e cald in camera). Ce ai tu seamana cu ce e aici (eng) http://forums.nvidia.com/index.php?show ... pid=350116 Link spre comentariu
Vizitator c2is7i Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 MS...pentru raspuns am sa incerc sa vad ce iese Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum