GeoMar Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 Vreau sa desfac si eu laptopul Dell Latitude D520 ca sa-l curat de praf si sa-i fac "o mica revizie" vizuala si NU stiu cum se desface.Am desfacut suruburile de la capacul inferior, dar nu se desface in dreptul mufelor portului serial.Mai are ceva suruburi ascunse pe undeva?Poate cineva care a demontat un model asemanator de laptop si ma poate ajuta.MultumescP.S.Daca nu am postat corect, rog un moderator sa-l mute . Link spre comentariu
GeoMar Postat August 18, 2010 Autor Partajează Postat August 18, 2010 S-a rezolvat. Am gasit pana la urma pozele astea :[attachment=1]Dell Latitude D520-1.rar[/attachment][attachment=0]Dell Latitude D520-2.rar[/attachment]Se poate inchide/sterge. Link spre comentariu
GeoMar Postat Noiembrie 4, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Daca tot nu s-a inchis topicul.Acum imi face figuri butonul stang de la laptop, fiind cel mai folosit, zilnic. As vrea sa-l demontez si sa incerc inlocuirea acelui microintrerupator, cred ca asa are.Ceva asemanator cu acesta merge?[attachment=0]microintrerupator.jpg[/attachment]Intrebarea este, trebuie statie cu aer cald, sau se poate rezolva si cu un letcon?Trebuie un anumit model de microintrerupator, sau merge orice model asemanator cu cel din poza ? Link spre comentariu
Vizitator Metalshrine Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Merge cu letcon, impamantat de preferinta, si merge orice microintrerupator. Desi ar fi de preferat unul identic si la fel de la un alt laptop defect. Sau vreun alt buton din acelasi laptop, care insa nu este folosit asa des. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum