Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mufa front aux IN

Vizitator danutbanu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lorik199

3

se poate foarte simplu, doar ca de obicei cd-playerele au 4 canale si mufele acealea sunt stereodesfaci cd-player, cauta un integrat cu mai mult de 20 craci , care sunt asezati in linie si este prins pe o bucata de aluminiucauti pe google indicativul lui, de obicei e un tda8xxxcumperi juma de metru ce cablu de semnal stereo si 2 mufe stereo mama de fircauti pinii de intrare si lipesti firele calde acolo, tresele de ecran la masaeventual poti pune o dioda intre partea logica a cd-playerului si amplif, ca sa nu se duca semnalul dat de tine si inapoicam atat

Link spre comentariu

nu am poze,(pt ca n-am realizat asa ceva) oricum cd-playerele difere de la un model la altul(aceeasi firma) nu mai zic firme diferitedaca vei lucra cu grija iti garantez ca totul va merge conform asteptarilor

Link spre comentariu
Vizitator danutbanu

Explica mi te rog mai detaliat :"eventual poti pune o dioda intre partea logica a cd-playerului si amplif, ca sa nu se duca semnalul dat de tine si inapoicam atat"partea logica unde este?amplif? multumesc.

Link spre comentariu

ar trebui facut un adaptor de impedanta pt a da semnal din handsfree deoarece ampliful telefonului functioneaza in 4-32 ohm(depinde de tel, casti)de partea logica zic ca-i procesorul care da semnalul de pe cd

Link spre comentariu
Vizitator danutbanu

Am inteles cu partea logica, multumesc.Intrebarea mea este cum fac sa intrerup semnalul de la CD si sa inntroduc semnalul de la mufa AUX si invers? Multumesc,

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări