Vizitator danutbanu Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 Sal,A montat cineva o mufa front aux IN la un Cd player auto. Eu am un LG si nu nu am acesta mufa.multumesc, Link spre comentariu
lorik199 Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 se poate foarte simplu, doar ca de obicei cd-playerele au 4 canale si mufele acealea sunt stereodesfaci cd-player, cauta un integrat cu mai mult de 20 craci , care sunt asezati in linie si este prins pe o bucata de aluminiucauti pe google indicativul lui, de obicei e un tda8xxxcumperi juma de metru ce cablu de semnal stereo si 2 mufe stereo mama de fircauti pinii de intrare si lipesti firele calde acolo, tresele de ecran la masaeventual poti pune o dioda intre partea logica a cd-playerului si amplif, ca sa nu se duca semnalul dat de tine si inapoicam atat Link spre comentariu
Vizitator danutbanu Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 daca ai si poze e si mai bine.Multumesc, Link spre comentariu
lorik199 Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 nu am poze,(pt ca n-am realizat asa ceva) oricum cd-playerele difere de la un model la altul(aceeasi firma) nu mai zic firme diferitedaca vei lucra cu grija iti garantez ca totul va merge conform asteptarilor Link spre comentariu
Vizitator danutbanu Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 Explica mi te rog mai detaliat :"eventual poti pune o dioda intre partea logica a cd-playerului si amplif, ca sa nu se duca semnalul dat de tine si inapoicam atat"partea logica unde este?amplif? multumesc. Link spre comentariu
Vizitator danutbanu Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 Vreau sa dau un semnal de la un handsfree. Crezi ca va merge?Multumesc, Link spre comentariu
lorik199 Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 ar trebui facut un adaptor de impedanta pt a da semnal din handsfree deoarece ampliful telefonului functioneaza in 4-32 ohm(depinde de tel, casti)de partea logica zic ca-i procesorul care da semnalul de pe cd Link spre comentariu
Vizitator danutbanu Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 Am inteles cu partea logica, multumesc.Intrebarea mea este cum fac sa intrerup semnalul de la CD si sa inntroduc semnalul de la mufa AUX si invers? Multumesc, Link spre comentariu
Vizitator danutbanu Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 Am desfacut CD si este un TA8276H. la ce pini leg mufa AUX? Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat August 20, 2010 Partajează Postat August 20, 2010 Situatia este mai complexa decat pare (adapt imped reglaj volum etc.....).apeleaza la un meserias adevarat ........ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum