notchman Postat Septembrie 12, 2005 Partajează Postat Septembrie 12, 2005 Am niste difuri de 7" , cu "membrana" din panza gudronata , care sa cam distrus ..si mai am si niste "membrane" din cauciuc dar care sunt mai groase .(deci opun o rezistenta mai mare conului)Ce se intampla daca pun "membranele cauciucate" la difurile cu pricina?Si mai am si niste magneti recuperati de pe la diverse difuri , ...daca mai pun cate un magnet la fiecare dif ? iarasi ce se intampla? Link spre comentariu
VTP Postat Septembrie 12, 2005 Partajează Postat Septembrie 12, 2005 Am niste difuri de 7" , cu "membrana" din panza gudronata , care sa cam distrus ..si mai am si niste "membrane" din cauciuc dar care sunt mai groase .(deci opun o rezistenta mai mare conului)Ce se intampla daca pun "membranele cauciucate" la difurile cu pricina?Si mai am si niste magneti recuperati de pe la diverse difuri , ...daca mai pun cate un magnet la fiecare dif ? iarasi ce se intampla?Se modifica mai multi parametri inclusiv Fs, deci si banda de frecventa.Magnetii adaugati vor micsora Qts putin. Link spre comentariu
notchman Postat Septembrie 13, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2005 De ex: pentru o membrana mai groasa FS creste sau scade? banuiesc ca fs scade putin , ...Oricum nu prea conteaza asa de mult daca scade sau creste putin pentru ca difurile cu pricina sunt folosite in componenta unor "sateliti " taiati la 240hz... Link spre comentariu
VTP Postat Septembrie 13, 2005 Partajează Postat Septembrie 13, 2005 De ex: pentru o membrana mai groasa FS creste sau scade? banuiesc ca fs scade putin , ...Oricum nu prea conteaza asa de mult daca scade sau creste putin pentru ca difurile cu pricina sunt folosite in componenta unor "sateliti " taiati la 240hz...daca suspensia e mai moale Fs scade si invers.daca greutatea echipajului mobil creste Fs scade si invers. Link spre comentariu
notchman Postat Septembrie 13, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2005 K. Merci pentru informati :wink: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum