Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

hdd defect?

mercenarx

Postări Recomandate

salutare!am un HDD , WESTERN DIGITAL de 40 gb, WD 400, cu urmatoarea problema:acum 3 saptamani nu mai se incarca de pe el WIN XP SP2 , am reinstalat WIN, iar acum aceeasi problema , nu mai face nimic...am incercat sa instalez din nou win (boot de pe cd) , dar la un moment dat imi apare ceva de genul :".... hard disk may be damaged"mai e ceva de facut , sau tomberon?thx anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mercenarx

9

• Stefan

5

• alexutu

1

incearca sa-l citesti cu un cititor de harduri separat sa vezi ce sa intimpla

n-am asa ceva , dar oricum , cred ca platanele sunt bulite (cand scria avea un sunet infundat, huruit)cand functiona bine, sunetul era subtire, stridentideea este : se poate ,in principiu , repara?sau mai bine zis, merita?
Link spre comentariu

de fapt nu e pentru mine (eu am un maxtor de 500 gigi), e pt cineva cu mai putine pretentii si si mai putini bani...asta e motivul pt care m-ar interesa o carpeala ( dar nu una care sa tina tot 3 saptamani)... :limb:

Link spre comentariu

parca ai zic ca nu e hdd-ul tau, ca tu ai unul de 500Gb. deci se presupune ca ai deja un pc la care scrii acum.

si , concret , cum ar trebui procedat?nu sunt chiar un expert in depanari de soft si hard :nas:
Link spre comentariu

pai il infigi pe ala la tine in PC, il formatezi si dai o scanare de erori.daca ai un cd cu Hiren's Boot poti "repara" hdd-ul si fara un sistem de operare.

am sa incerc .mersi mult !
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări