mercenarx Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 salutare!am un HDD , WESTERN DIGITAL de 40 gb, WD 400, cu urmatoarea problema:acum 3 saptamani nu mai se incarca de pe el WIN XP SP2 , am reinstalat WIN, iar acum aceeasi problema , nu mai face nimic...am incercat sa instalez din nou win (boot de pe cd) , dar la un moment dat imi apare ceva de genul :".... hard disk may be damaged"mai e ceva de facut , sau tomberon?thx anticipat! Link spre comentariu
Vizitator boga alfred Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 incearca sa-l citesti cu un cititor de harduri separat sa vezi ce sa intimpla Link spre comentariu
mercenarx Postat August 17, 2010 Autor Partajează Postat August 17, 2010 incearca sa-l citesti cu un cititor de harduri separat sa vezi ce sa intimplan-am asa ceva , dar oricum , cred ca platanele sunt bulite (cand scria avea un sunet infundat, huruit)cand functiona bine, sunetul era subtire, stridentideea este : se poate ,in principiu , repara?sau mai bine zis, merita? Link spre comentariu
Stefan Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 nu merita ! o sa pice fix cand ai mai mare nevoie de el.dai o scanare de bad-uri. Link spre comentariu
mercenarx Postat August 17, 2010 Autor Partajează Postat August 17, 2010 nu merita ! o sa pice fix cand ai mai mare nevoie de el.dai o scanare de bad-uri.cum fac scanarea?trebuie un program special? Link spre comentariu
alexutu Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 i-ati altul cel mai sigur. Link spre comentariu
mercenarx Postat August 17, 2010 Autor Partajează Postat August 17, 2010 de fapt nu e pentru mine (eu am un maxtor de 500 gigi), e pt cineva cu mai putine pretentii si si mai putini bani...asta e motivul pt care m-ar interesa o carpeala ( dar nu una care sa tina tot 3 saptamani)... Link spre comentariu
Stefan Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 incerca cu Error Checking din windows si vezi daca rezolva ceva.gasesti cateva utlitare si pe site la WD Link spre comentariu
mercenarx Postat August 17, 2010 Autor Partajează Postat August 17, 2010 si cum fac sa instalez WIN-ul fiindca imi da eroarea amintita.. Link spre comentariu
Stefan Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 parca ai zic ca nu e hdd-ul tau, ca tu ai unul de 500Gb. deci se presupune ca ai deja un pc la care scrii acum. Link spre comentariu
mercenarx Postat August 18, 2010 Autor Partajează Postat August 18, 2010 parca ai zic ca nu e hdd-ul tau, ca tu ai unul de 500Gb. deci se presupune ca ai deja un pc la care scrii acum.si , concret , cum ar trebui procedat?nu sunt chiar un expert in depanari de soft si hard Link spre comentariu
Stefan Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 pai il infigi pe ala la tine in PC, il formatezi si dai o scanare de erori.daca ai un cd cu Hiren's Boot poti "repara" hdd-ul si fara un sistem de operare. Link spre comentariu
mercenarx Postat August 18, 2010 Autor Partajează Postat August 18, 2010 pai il infigi pe ala la tine in PC, il formatezi si dai o scanare de erori.daca ai un cd cu Hiren's Boot poti "repara" hdd-ul si fara un sistem de operare.am sa incerc .mersi mult ! Link spre comentariu
mercenarx Postat August 18, 2010 Autor Partajează Postat August 18, 2010 as mai avea o intrebare :se poate face ceva cu un hdd maxtor de 40 gb , pe care nu-l vede calculatorul? Link spre comentariu
Stefan Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 nu se mai poate face nimic cat sa merite efprtul. probabil este "vazut" doar de BIOS. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum