Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

RFID cititor de proximitate-home made

Vizitator Adrian B

Postări Recomandate

Vizitator Adrian B

salutare, am vazut prin comert niste cititoare de proximitate RFID (gen card reader) si as vrea sa imi montez si eu unul pe o poarta, ideea e ca nu e foarte scump (ii 90 de lei) http://www.conexelectronic.ro/produs.php?id=55775 dar as vrea sa imi gasesc si eu un mod de a pierde timpul pe caldurile astea .

cine poate sa ma ajute cu o schema...si probabil ceva explicatii..??

cunostinte in electronica am la nivel mediu deci nu-i foarte complicat sa reproduc o schema.

vad aici pe site ca iti da si lista de componente si un manual de explicatii

http://www.quasarelectronics.com/vellem ... er-kit.htm

multumesc...astept un raspuns...

Adrian B

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MaxSteel

2

• Laci

1

Daca vrei sa-l faci de la 0 atunci trebuie sa folosesti un micro controller(da sa scrii un program) si un integrat de interfata(eu am facut cu U2270B), sau sunt module la care pui bobina, alimentare, si un releu.Mai bine fa o sursa stabilizata cu reglaj curent/tensiune pentru inceput :)

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator Adrian B

AdrianB: Ai achizitionat kitul respectiv?Daca da, esti multumit de functionarea lui?Vreau sa cumpar si eu unul...

momentan nu, abia am terminat cu plimbarile si concediile , nu mi-a stat capul la el, dar in maxim 3-4 zile o sa il cumpar...si te anunt.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări