Vizitator Adrian B Postat August 16, 2010 Partajează Postat August 16, 2010 salutare, am vazut prin comert niste cititoare de proximitate RFID (gen card reader) si as vrea sa imi montez si eu unul pe o poarta, ideea e ca nu e foarte scump (ii 90 de lei) http://www.conexelectronic.ro/produs.php?id=55775 dar as vrea sa imi gasesc si eu un mod de a pierde timpul pe caldurile astea . cine poate sa ma ajute cu o schema...si probabil ceva explicatii..?? cunostinte in electronica am la nivel mediu deci nu-i foarte complicat sa reproduc o schema. vad aici pe site ca iti da si lista de componente si un manual de explicatii http://www.quasarelectronics.com/vellem ... er-kit.htm multumesc...astept un raspuns... Adrian B Link spre comentariu
Laci Postat August 20, 2010 Partajează Postat August 20, 2010 Daca vrei sa-l faci de la 0 atunci trebuie sa folosesti un micro controller(da sa scrii un program) si un integrat de interfata(eu am facut cu U2270B), sau sunt module la care pui bobina, alimentare, si un releu.Mai bine fa o sursa stabilizata cu reglaj curent/tensiune pentru inceput Link spre comentariu
MaxSteel Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 AdrianB: Ai achizitionat kitul respectiv?Daca da, esti multumit de functionarea lui?Vreau sa cumpar si eu unul... Link spre comentariu
Vizitator Adrian B Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 AdrianB: Ai achizitionat kitul respectiv?Daca da, esti multumit de functionarea lui?Vreau sa cumpar si eu unul...momentan nu, abia am terminat cu plimbarile si concediile , nu mi-a stat capul la el, dar in maxim 3-4 zile o sa il cumpar...si te anunt. Link spre comentariu
MaxSteel Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Ok, multumeesc anticipat! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum