Vizitator ghitarosca Postat August 16, 2010 Partajează Postat August 16, 2010 am un aparat si nu stiu ce este Link spre comentariu
hpavictor Postat August 16, 2010 Partajează Postat August 16, 2010 Un preamplificator de semnal mic....... Link spre comentariu
Kuki Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 Amplificator de masurare, asa scrie pe el in germana. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 20, 2010 Partajează Postat August 20, 2010 E fain montajul...Daca toate componentele sunt OK, incearca sa-l alimentezi cu tensiune anodica +150....200V si tensiune de filament 6,3V, iar pe secundarul trafului de iesire se poate cupla un difuzor de cativa ohmi si putere <1w.Pe intrarea in potentiometru (din G1 a primului tub) se cupleaza o sursa de semnal audio si practic se obtine un amplif SE cu EF12. Link spre comentariu
mila Postat August 21, 2010 Partajează Postat August 21, 2010 Nu cred ca transformatorul care apare in poza e transformator de iesire pe difuzor.Lampile din seria asta erau incredibil de bune! Link spre comentariu
hpavictor Postat August 21, 2010 Partajează Postat August 21, 2010 Daca avea EL12 putea fi SE cu iesire pe difuzor ......dar are EF12 , care este o pentoda de mica putere , preamplificatoare , in niciun caz finala......VIOBIO a construit un montaj asemanator SE , cu EF12 preamplificatoare si EL12 finala , cu un sunet incredibil , a mai incercat si ZAL si de asemenea , si el a obtinut rezultate foarte bune ! Dar trafo iesire este un simplu trafo interstage pentru adaptare si eventual separare galvanica , nicidecum un trafo iesire , difuzoarele din epoca respectiva erau de mica putere , banda de frecvente redata destul de mica , nu aveau magneti permanenti ci electromagneti cu excitatie separata , iar in anumite cazuri bobina electromagnetului era folosita ca soc de filtraj......montajul este un simplu preamplificator de semnal mic ! Link spre comentariu
Kuki Postat August 21, 2010 Partajează Postat August 21, 2010 voi nu stiti germana ? ce am scris mai sus ? Link spre comentariu
hpavictor Postat August 21, 2010 Partajează Postat August 21, 2010 Pai asa se traduce cuvant cu cuvant , dar sensul este lipsit de continut , de aia am precizat ..... Link spre comentariu
Vizitator ghitarosca Postat August 22, 2010 Partajează Postat August 22, 2010 poate il cumpara cineva .... Link spre comentariu
Kosmin Postat August 22, 2010 Partajează Postat August 22, 2010 Poate il voi muta la vanzari.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum