Vizitator viobio Postat August 20, 2010 Partajează Postat August 20, 2010 Daca i_mi dati doua 6V6(PP)...,promit ca scot 40W sinus...(6V6 nu am in dotare...).nu domnule ,nu dv!depanatorul sa scoata daca poatedar ca sa i fac hatirul depanatorului ,comand o pereche in Germania,noi/nos/RCAcind vin tuburile le voi aduce eu la Ploiestiva dadeam acum dar am doar o pereche si am o comanda cu ele Link spre comentariu
mișa Postat August 20, 2010 Partajează Postat August 20, 2010 Nu poti sa obti 30W pentru ca se ard "chilotii" de ebonita. Bine, poti sa obtii dar se ard...Si inca ceva... Eu am intrebat in mod serios, nu la misto. Discutam de aparate care chiar merg, nu doar de experimente de scurt timp. E totusi o diferenta. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 20, 2010 Partajează Postat August 20, 2010 Nu poti sa obti 30W pentru ca se ard "chilotii" de ebonita. Bine, poti sa obtii dar se ard...cu 6p6 se pot obtine 21w la 380v,DAR !!!se duce dracu repede17/18w sunt cam maxim la cit rezista ,sa traiasca macar 500 de ore cum spun rusiieu vorbesc din ce am obtinut eu Link spre comentariu
mișa Postat August 20, 2010 Partajează Postat August 20, 2010 DA MA DA! dar nu 40W! Hai recunoaste ca toti mai bem... Link spre comentariu
Vizitator Postat August 20, 2010 Partajează Postat August 20, 2010 Nu poti sa obti 30W pentru ca se ard "chilotii" de ebonita. Bine, poti sa obtii dar se ard...Si inca ceva... Eu am intrebat in mod serios, nu la misto.Pai cine a zis ca voi depasi puterea disipata la anod din contra in repaos/ voi alege o putere disipata la anod de circa 8w/tub iar in cazul dinamic cel mai defavorabil de circa 14W(cazul cel mai defavorabil nu va fi la puterea maxima)... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 20, 2010 Partajează Postat August 20, 2010 DA MA DA! dar nu 40W! Hai recunoaste ca toti mai bem...eu vorbesc de 6p6 nu de 6v66v6 este altceva6p6 18w-tetroda6v6 40w-pentoda,este altfel construita fata de ruseasca,in primul rind este mai inalta si are suprafata anodei mai mare decit 6p6,disipa mai multchiar nu am baut nimic azi Link spre comentariu
Vizitator Postat August 20, 2010 Partajează Postat August 20, 2010 Uite domnul viobio va trimete doua 6V6 foarte curind la Ploiesti , eu o sa fac experimentul pentru maximum de putere sinus in sarcina configuratie PP desigur .Ce pot sa va spun de pe acum voi folosi 450V-Ua si 225V-250V pentru G2 , desigur un Ia0 pt fiecare tub de circa 18-20mA ,Raa(secret ,in "valoarea" aleasa pentu Raa "va fi" tot "spilul"). Link spre comentariu
carageae Postat August 20, 2010 Partajează Postat August 20, 2010 Raa mai mare de 10K? Link spre comentariu
Vizitator Postat August 20, 2010 Partajează Postat August 20, 2010 Raa mai mare de 10K? Ce sa fac cu Raa>/=10k sa scot 20W-22W sinus in sarcina ?...,am spus ca Raa(6V6-PP) e secret pt aceasta "situatie" ... Link spre comentariu
Kosmin Postat August 20, 2010 Partajează Postat August 20, 2010 Estimez un raa=6k6... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 20, 2010 Partajează Postat August 20, 2010 Estimez un raa=6k6... cam asa ceva cred si eu ,cu Ia65..70mA si 450v Uasa vedem ce spune dl valderama Link spre comentariu
Depanatoru Postat August 20, 2010 Partajează Postat August 20, 2010 6v6 este identica in principiu cu 6P6S , cine sustine altceva sa demonstreze ... nu cu povesti din "experienta" .Vreau sa vad si eu un link ceva , macar ... sa vedem un amplificator de 40W ce s-a construit cu 6v6 ... Link spre comentariu
mișa Postat August 21, 2010 Partajează Postat August 21, 2010 Hai sa revenim la intrebarea initiala. E chiar asa mare diferenta intre 6v6 si 6p6? Link spre comentariu
Vizitator Postat August 21, 2010 Partajează Postat August 21, 2010 In principiu raportat la Pdamax(Puterea maxima disipata de/la anod a unui tub) si in conditii deosebite(daca aceste conditii deosebite pot fi satisfacute) maximum de putere in PP(cazul tetrode sau pentode finale) care se poate obtine la anozi(Pppw0=puterea obtinuta la anozi) in AF este de Pppw0= 4 x Pdamax , avind in vedere ca nu intotdeuna se pot satisface conditiile deosebite si ca transformatorul de iesire nu este ideal de obicei se poate obtine 3 x Pdamax=in extremis(fara ca la vre un anod pe "traseul" de putere sa depasim Pdamax =<"zona" de disipatie la anod cea mai defavorabila> sa fie maxim egala cu Pdamax) ..., sau foarte usor 2 X Pdamax.__Desigur regimuri PP gen 3 x Pdamax nu sint propii de regula(din aceste motive sint extrem de rar intilnite in practica),chestiunea se rezuma la ce se poate , ca de aici a plecat discutia. Link spre comentariu
mișa Postat August 21, 2010 Partajează Postat August 21, 2010 Da.OK. Dar nu asta era nelamuirea mea. Era cea din intrebarea dinainte. Adica e diferenta mare intre 6v6 si 6p6? Eu 6v6 nu am avut niciodata dar 6p6 am o lada. De aia ma intreb. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum