Vizitator Kpone Postat Septembrie 12, 2005 Partajează Postat Septembrie 12, 2005 parerea mea e ca pt casa boxele sunt prea mari......chiar daca se aud bine,in disco cred k sunt okP.S nu mi-as face asa ceva pt o camera de 3*4 cum isi fac unii Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 13, 2005 Partajează Postat Septembrie 13, 2005 @Kone Fiecare cu gusturile si cu nebuniile... Link spre comentariu
Vizitator adisadicul Postat Septembrie 13, 2005 Partajează Postat Septembrie 13, 2005 Eu nu cred ca sunt prea mari. Chiar arata mai frumos decat ale mele.In locul unor chestii n-spe+1 prefer oricand 2 namile urate si negre.Se pot folosi si pe post de noptiere :wink: Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 13, 2005 Partajează Postat Septembrie 13, 2005 Mie incep sa-mi placa boxele mici si suparate, dar nu strica si niste namile prin casa.Apropo de chestile n+1 a venit la mine un amic si a vazut intr-un colt de camera satelitii de la un genius 5.1 si pe alt perete erau 2 Unitra de 75 W ( modificate, doar cutia si inalta originale ) si un bp4 cu HP-15W;sta el ce sta, se uita si ma intreba, aratand spre satelitii de la genius : astia sunt de jucarie ??? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum