Vizitator littlea Postat Septembrie 11, 2005 Partajează Postat Septembrie 11, 2005 salutare, as vrea sa fac o sirena portabila, pe 12v, si sa scoata niste sunete care sa te inebuneasca putin, ceva gen unei sirene de alarma, alimentata de un acumulator...idei? ... va multumesc Link spre comentariu
adi_0106 Postat Septembrie 12, 2005 Partajează Postat Septembrie 12, 2005 portabila la 12 V ??? :blink: atunci ce intelegi tu prin portabil ???ceva mai mic ..... ar fi acele "device-uri" anti-furt pt serviete sau chei - era o jucarik mica ..... alimentata de la 2 baterii gen AG13 si care incepea sa urle adevarat cand scoteai siguranta (cuiul ala) din ea ..... cred ca ai inteles despre ce e vorba ......... alte detalii despre ele nu am :jy08:sau daca vrei la 12 V ..... sunt sirenele alea cu 6 tonuri folosite la alarmele de la masina ..... e in jur de 150.000 una ..... si la 12 V face o adevarata galagie :crazy: am avut una de`asta pe bicicleta alimentata la 9 V si speriam oamenii pe strada cu ea :crazy: :crazy: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum