Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificatoare de audiofrecventa

Vizitator auxerre25

Postări Recomandate

Vizitator auxerre25

are cineva idee de unde ma pot documenta in privinta acestor amplificatoare de audiofrecventa?m-ar interesa niste scheme de principiu, clase de functionare si caracteristici de baza.tnks:)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dj_Dog

1

• papyreloaded

1

• remus68

1

• stefanstudio

1

Top autori în acest subiect

io zic sal intrebi pe google de ex tda 2050 e o shema simpla si buna zic io, zice ca scoate 50w da dupa parerea mea putin peste 40w sau ceva mai mare tda 7294 duce pina la 100w si varianta cu 2 integrate in punte pina la 200w 200si de w

Link spre comentariu

io zic sal intrebi pe google de ex tda 2050 e o shema simpla si buna zic io, zice ca scoate 50w da dupa parerea mea putin peste 40w sau ceva mai mare tda 7294 duce pina la 100w si varianta cu 2 integrate in punte pina la 200w 200si de w

@stefan: eu zic sa stai in banca ta si sa o lasi mai moale cu sfaturile ca spui prostii, mai bine invata sa scrii si sa te exprimicand o scoate 2 tda7294 in punte 200W (200 si ceva) o sa zboare si elefantii ca porcii zbor de mult!
Link spre comentariu
Vizitator auxerre25

domnilor am pus acest subiect din dorinta de a gasi ceva care sa ma ajute....nu vreau sa fie un loc unde sa va certati.va rog sa aveti putin respect unu fata de celalalt:)..va multumesc pentru sfaturi:p

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări