Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

mod conectare egalizor-amplificator,la un subwoofer pasiv.

misu tdi

Postări Recomandate

Am confectionat din mdf un subwoofer auto, de mici dimensiuni 40/20/35. Acuma problema e de amplificare. Am un egalizor-amplificator Philips de la mama lui, nu e chinezarie, fab prin anii 90`. Asa ca si constructie apare solid cu radiatori de la finali mari.Are 4 intrari si 4 iesiri (pt 4 difuri).Ce nu stiu eu,cum se leaga la difuzorul de la subwoofer ? Conectez numai 1 canal ? Leg in punte, ceva fire ?Si inca ceva Hu este un LG LCS 500UR, 53X4W. Are iesire pt amplif. In setarile lui de sunet, am vaz si un reglaj pt subwoofer.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misu tdi

3

• iulicuta2000

2

Top autori în acest subiect

pai,pentru a legat subwooferul in punte la iesirea amplifcatorului,acel amplif trebuie sa suporte chestia asta,daca totusi nu ai vreo documentatie a amplifului vezi cum are iesirile(+/- individual la fiecare iesire sau + individual si - comun la toate)daca are iesiri individuale pe ficare canal ar trebui sa-l poti lega in punte pe doua iesiri,bagand semnal pe doua intrari,si legand difuzorul cu +ul pe prima iesire si -ul pe a doua iesire legat de playerul tau pare a avea doua iesiri pentru amplificatoare suplimentare,si deci posibil ca pe doua din ele sa iasa semnal dedicat pentru subwoofer,trebuie urmarit in meniu ce setari ai,si pe partea din spate a lui,daca scrie pe iesiri "sub out" sau doar "rear/front" outdaca are sub out inseamna ca poti lega amplifu direct de acolo si sa ai control asupra volumului din meniul playerului

Link spre comentariu

Egalizorul-amplificator, are iesiri pt 4 difuri cu fire separat de plus si masa, pt fiecare dif, in parte.Da playerul are iesiri pt 4 mufe in spatele lui, nu stiu daca is si pt woofer.Am vaz si in meniu, are reglaj la subwoofer, ceva in domeniul hertzilor.Deci, crezi ca pot lega egaliz-amplif, direct acolo ?Daca nu cer prea mult, poti sa imi faci o schita simpla, cum ar trebui sa conectez difuzorul subwooferului, la egalizorul-amplificator ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări