Vizitator tudose_al3xandru Postat August 14, 2010 Partajează Postat August 14, 2010 Am facut un amplificator cu kt920A de 2-3 W pt 70 mhz insa nu stiu ce are de tiuie incet ceva prin el. Probabil o piesa. Dar care? Si de ce? Auto-oscileaza? L-am decuplat bine cu 1nF si degeaba. Bobinele sunt ecranate...Am zis ca poate intra rf in sursa si se mixeaza cu ceva...dar am pus un acumulator si la fel face. Ce are? Link spre comentariu
Rx-Tx Postat August 14, 2010 Partajează Postat August 14, 2010 clar autooscileaza, cat de tare se incalzeste ? poate ai pus prea multe decuplari si nu ai o masa foarte buna. o poza poti sa pui cu el ? Link spre comentariu
SirRoger Postat August 15, 2010 Partajează Postat August 15, 2010 Am facut un amplificator cu kt920A de 2-3 W pt 70 mhz insa nu stiu ce are de tiuie incet ceva prin el. Probabil o piesa. Dar care? Si de ce? Auto-oscileaza? L-am decuplat bine cu 1nF si degeaba. Bobinele sunt ecranate...Am zis ca poate intra rf in sursa si se mixeaza cu ceva...dar am pus un acumulator si la fel face. Ce are?Da-ne mai multe detalii. Ce masuratori ai facut si care sunt valorile in diferite puncte, in ce clasa de functionare se incadreaza amplificatorul...etc. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 16, 2010 Partajează Postat August 16, 2010 Daca "tiuie", este posibil sa oscileze pe o frecventa foarte joasa (audio), frecventa la care decuplarile de 1nF nu au practic efect. Asta se poate confirma cu un analizor spectral sau osciloscop de banda larga.Primul lucru pe care il poti incerca este sa decuplezi alimentarile si cu electrolitici (inclusiv si in special partea de polarizare).Asigura-te si ca adaptarile in/out sunt ok pentru 70 MHz. Link spre comentariu
SirRoger Postat August 22, 2010 Partajează Postat August 22, 2010 Am facut un amplificator cu kt920A de 2-3 W pt 70 mhz insa nu stiu ce are de tiuie incet ceva prin el. Probabil o piesa. Dar care? Si de ce? Auto-oscileaza? L-am decuplat bine cu 1nF si degeaba. Bobinele sunt ecranate...Am zis ca poate intra rf in sursa si se mixeaza cu ceva...dar am pus un acumulator si la fel face. Ce are?Se pare ca nu prea vrei sa fii ajutat. E greu sa postezi schema respectiva si , ceea ce ar fi foarte important, o fotografie a montajului respectiv? Am vazut anuntul tau si pe alte site-uri dar la fel lipsit de detalii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum