Vizitator Postat August 14, 2010 Partajează Postat August 14, 2010 Salut.V-as fi recunoscator daca mi-ati explica cum functioneaza mixerul de antena din poza.E vorba de un mixer care face sa functioneze o statie radio citizen band si un aparat de radio cu aceeasi antena.Cum de la emisia statiei , nu se arde intrarea RF. a radioului.Releu de comutare nu are caci nu are alimentare. :cry: Il gasiti aici:http://www.lccom.ro/product_info.php?cPath=23_37&products_id=101 Link spre comentariu
yo3ihg Postat August 14, 2010 Partajează Postat August 14, 2010 contine niste filtre pasive LC (trece sus) pe calea radioreceptorului, care permit trecerea semnalelor numai peste o anumita frecventa, numita frecventa de taiere. astfel frecventa de 27 mhz care este sub frecventa de taiere, este puternic atenuata. sau poate contine un filtru trece banda calculat pt gama 88-108 mhz. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 15, 2010 Partajează Postat August 15, 2010 Bun. Dar in momentul in care statia CB emite , cei 4 w,vor fi atenuati sa nu intre spre radio, dar vor fi atenuati definitiv deci nu vor mai fi nici in antena. Link spre comentariu
cirip Postat August 15, 2010 Partajează Postat August 15, 2010 Salut, "Mixer de antena" este o inventie a celor de la marketing. Dispozitivul se cheama de fapt diplexor (duplexor). Explicatie a functionarii aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Diplexer Link spre comentariu
yo3ihg Postat August 15, 2010 Partajează Postat August 15, 2010 Bun. Dar in momentul in care statia CB emite , cei 4 w,vor fi atenuati sa nu intre spre radio, dar vor fi atenuati definitiv deci nu vor mai fi nici in antena.banuiesc ca filtrul este pe calea radioreceptorului, nu pe calea comuna care duce la antena. Link spre comentariu
cirip Postat August 16, 2010 Partajează Postat August 16, 2010 Pe aceeasi tema, ceva aici: viewtopic.php?p=520881#p520881 Link spre comentariu
Vizitator Postat August 16, 2010 Partajează Postat August 16, 2010 Am citit topicul si mi-am imaginat ca "mixerul" este construit ca cel din atasamentul de acolo,pe care il pun si eu aici.Pe schema aceasta am pus intrebarile. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum