Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Echivalent audio ic d1875

Postări Recomandate

Va Salut ! am la reparat o cobina audio marca President nldx-a96v si are ars acest integrat d1875 audio are 20w , si nu stiu ce echivalent merge,si daca se poate si un datacheet la d1875 sau daca nu, o schema la acest d1875,pt ca vreau ca sa-i fac o modificare. :da Multumesc mult !! :scarpin Astept . :dans:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

3

• nostrom

2

• csimion

2

• misuraelectronic

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Da asa este, asta este integratul din poza dvs,dar m-ar interesa si o schema la acest d1875 integrat,pt ca nu se potriveste la fix tda-ul 2030 trebuie facute mici modificari,oricum multumesc foarte mult. :da Daca o are cineva schema la acest d1875 integrat,il rog frumos sa o ataseze aici. :scarpin Sau daca are cineva schema cobinei audio President nldx-a96v ar fi super. :freaza: Imi trebuie urgent. :speriat Astept. :dans:

Link spre comentariu

d1875 este una bucata pocnitoare chinezeasca...! originalul dupa care este copiat este fabricat de national semiconductor si are codul lm1875 t...! tda2030 nu are in comun cu acesta decit capsula to220...nu este echivalent cu lm1875t...!

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări