dj_steel Postat August 14, 2010 Partajează Postat August 14, 2010 Salut.lucrez la un joystick pe usb M-Joy si intampin ceva probleme.am blocat deja 2 atmega8-16Mhz cu setarile descrise de autorul programului....unde am gresit? site-ul cu pricina http://www.flightsim.com/main/howto/mind.htm Link spre comentariu
dj_steel Postat August 14, 2010 Autor Partajează Postat August 14, 2010 Am reusit sa deblochez cele 2 atmega cu montajul descris de yo6pir http://yo6pir.wordpress.com/proiecte/lc-meter-atmega8/. Dar tot nu imi dau seama de ce se tot blocheaza cu fuse bitii descrisi pe site.E posibil sa fie din cauza ca eu il programez cu programator pe port serial?pe site vad ca e pe port paralel.... Link spre comentariu
Stefan Postat August 14, 2010 Partajează Postat August 14, 2010 probabil il programezi pentru ceas extern si din acet motiv zici ca-l "blochezi"ai quart de 12Mhz pe programator ? au fost multe discutii pe forum viewtopic.php?f=37&t=47632 Link spre comentariu
dj_steel Postat August 14, 2010 Autor Partajează Postat August 14, 2010 pai e musai sa am cuart de 12MHz pe programator ca sa setez niste fuse biti?am programat un atmega8 pt 4Mhz si nu am avut cuart pe programator,ci doar in montajul care urma sa il folosesc. Link spre comentariu
Stefan Postat August 14, 2010 Partajează Postat August 14, 2010 da e musai sa ii pui un quart extern, te costa 1 minut sa-l lipesti. Link spre comentariu
dj_steel Postat August 14, 2010 Autor Partajează Postat August 14, 2010 Multumesc pentru sfaturi.A functionat ...numai ca acum imi da windows"unknown device"...mai vedem maine ce mai facem Link spre comentariu
Stefan Postat August 15, 2010 Partajează Postat August 15, 2010 pai deci a functionat in ce sens ? spune ce ai setat si verifica programatorul cu un uC functional. despre ce programator este vorba ? cauta informatii si in link-ul amintit mai sus. Link spre comentariu
dj_steel Postat August 15, 2010 Autor Partajează Postat August 15, 2010 Deci..nu reuseam sa programez uP din cauza ca imi dadea "missing device" in ponyprog in timp ce setam fuse bitii.Acum am pus cuartul de 12Mhz pe placa programatorului serial si a mers.Astazi mai m-am jucat si cu montajul(USB joystick)si i-am dat de cap,inversasem filul D+ cu D- la cablul usb.Merge brici.multumesc pentru sfaturi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum